Úvod Výrobcovia Google Viete, ktorý slovenský zamestnávateľ je najatraktívnejší? No predsa Google!

Viete, ktorý slovenský zamestnávateľ je najatraktívnejší? No predsa Google!

6
Google (zdroj: flickr.com)

Každoročné hľadanie atraktívnych spoločností, kde sú pre zamestnancov TOP pracovné podmienky, prináša ďalšie pokračovanie. Na Slovensku, podobne ako aj inde vo svete, opäť víťazí internetový gigant Google. Svoje vodcovské postavenie si dokázal udržať aj počas roka 2014.

Hneď za ním nasleduje automobilka Volkswagen Slovakia. Tretiu priečku zas obsadil skautík v IT bezpečnosti, spoločnosť ESET. V TOP 10 však nájdeme i taký Policajný zbor či moderné kníhkupectvo Martinus.

Google rovnako zvíťazil aj v minuloročnej ankete.

Nižšie nájdete ostatné výsledky ankety, ktorú organizovali spoločnosti Profesia a Forbes. Viac detailov, ako napríklad rebríček najatraktívnejších firiem podľa vzdelania, sa dočítate na webe najzamestnavatel.sk.

Najatraktívnejší slovenský zamestnávateľ za rok 2014

  1. Google
  2. Volkswagen Slovakia
  3. ESET
  4. J&T
  5. DHL Express (Slovakia), s r.o., Bratislava
  6. Martinus.sk
  7. Kempinski Hotels / Slovakia
  8. Policajný zbor SR
  9. Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Bratislava
  10. Národná banka Slovenska

Ako vyzerá pracovný deň v Google?

Pracovať pre Google je snom snáď každého mladého človeka, ktorý prechováva vzťah k informačným technológiám. Nadštandardné pracovné podmienky a pekné prostredie vytvárajú v každom zamestnancovi dojem, že sa mu splnil jeho celoživotný sen. Ich pokojnosť teda pocíti v konečnom dôsledku sám zamestnávateľ a v neposlednej rade i samotní zákazníci.

Ak nemáte predstavu, akoby mohol vyzerať klasický pracovný deň zamestnancov Google, video nižšie vám ju pomôže vytvoriť.