O spoločnosti ste mnohí z vás možno nepočuli a ani to nevadí. Nemali ste odkiaľ, ich zariadenia zatiaľ veľmi rozšírené nie sú. Zmeniť to chce ich novinka, ktorá je snom každého z vás, kto si potrpí na poriadne veľkom úložisku.

Tento smartfón totiž ponúka priestor až pre 320 GB vnútornej pamäti a celkom výkonné špecifikácie, ktoré uspokoja všetkých fanúšikov najnovších technológií.

Saygus V2 sa objavil na veľtrhu CES 2015, ktorý sa momentálne odohráva v americkom Las Vegas. Pod jeho kapotou sa nachádza štvorjadrový Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.5 GHz, 3 GB operačnej pamäti RAM a celé zariadenie zatiaľ beží na Android 4.4.4 KitKat. Na zadnej strane sa nachádza 21 Mpx fotoaparát s LED bleskom a na prednej 13 Mpx senzor. Zariadenie je perfektným spoločníkom každého milovníka multimédií a aj preto ponúka reproduktory Harman Kardon a priestor pre 320 GB úložisko.

Saygus-v2-phone-press-2
320 GB úložiska a solídne špecifikácie sú podľa výrobcu Saygus snom mnohých ľudí

Píšeme priestor, pretože novinka ponúka slot pre dve 128 GB micro SD karty a vo vnútri samotného sa nachádza 64 GB pamäti. Zaujímavou funkciou je aj predinštalovaný root, čo určite poteší všetkých tých, ktorí sa radi hrajú so softvérovým vybavením svojho telefónu.

Čo vravíte na 320 GB vnútornej pamäti? Je to niečo, čo vám v živote chýba?