Samsung je známy tým, že dokáže minúť obrovské množstvo peňazí na reklamy. Juhokórejský gigant sa opäť raz odtrhol z reťaze a spojil sa s Avengermi v boji proti Ultronovi. Doslova.

Pre nový film Avengers: Age of Ultron, totiž vyrobil hneď niekoľko zariadení vrátane transparentného smartfónu, ktorý bude používať Tony Stark. Nejde pritom samozrejme o reálny telefón, ale o kúsok skla s logom Samsung. Zdá sa, že aj americkí superhrdinovia podľahli čaru zariadení od tohto juhokórejského výrobcu. Dôvod, prečo ho uprednostnili pred Apple, je momentálne záhadou. Snáď sa viac dozvieme v novom filme.

Okrem futuristického mobilu, ktorý bol mimochodom vystavený aj na CES 2015, budú superhrdinovia používať aj ďalšie zariadenia od Samsungu, vrátane bluetooth slúchadiel a inteligentných hodiniek. Nám len ostáva dúfať, aby im spoľahlivo slúžili v boji proti Ultronovi.

V nových Avengeroch si okrem Roberta Downeyho Juniora zahrá aj Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Idris Elba a Scarlett Johansson. Pôjdete sa naň pozrieť do kina?