Úvod CES 2015 Lenovo predstavilo inteligentný náramok Vibe Band VB10 s e-ink displejom

Lenovo predstavilo inteligentný náramok Vibe Band VB10 s e-ink displejom

2

Notebook, smartfón a aj smartband – Lenovo predviedlo v Las Vegas skutočne širokú paletu novej spotrebiteľskej techniky, ktorú už čoskoro začne ponúkať milovníkom čínskych značiek. Reč však bude tentokrát o prvom nositeľnom zariadení výrobcu – náramku s názvom Vibe Band VB10. 

Čo sa týka dizajnu spracovania, nečakajte priveľký luxus. Inteligentný náramok však aj napriek nevkusnému (pre niekoho možno elegantnému) výzoru ponúkne celkom vydarenú výbavu, vrátane šetrného displeja s tzv. elektronickým atramentom.

Energia by mala vydržať v batérii na jedno nabitie zhruba jeden týždeň. K smartfónu sa zariadenie pripája prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth, vďaka čomu zobrazí prichádzajú notifikácie. Taktiež vydrží nejaký ten nápor vody a pri športovaní zase zvládne zaznamenávať a vyhodnocovať výsledky danej pohybovej aktivity. Ide teda o jeden z klasických ‚smart‘ produktov na zápästia.

Dostupnosť je ohlásená v bližšie nešpecifikovanom dátume počas jari (apríl). Cenovka by sa mala pohybovať na úrovni 89 amerických dolárov.