Úvod Novinky Aktuálne Jeff Gordon z HTC: iPhony sú strašne nudné

Jeff Gordon z HTC: iPhony sú strašne nudné

1

Jeff Gordon, manažér globálnej komunikácie HTC, vo svojom Tweete zdieľal zaujímavý názor. Podľa neho je totiž iPhone strašne nudná a zároveň príliš jednoduchá voľba. No, možno má pravdu, ale čísla predajov dávajú za pravdu skôr Applu, ktorý v poslednom štvrťroku predal rovnako veľa zariadení, ako Samsung. Z výrobnej linky ich totiž odišlo 74,5 miliónov kusov.

Je nutné dodať, že predstaviteľ HTC Applu k tomuto úspechu pogratuloval, no to čo nasledovalo potom, bola v podstate reklama vlastného produktu. Pokračoval totiž tým, že chce telefón, ktorý je unikátnejší, osobnejší a skvostnejší, keď ho vytiahne z vrecka. Tento opis v podstate sedí na HTC One (M8).

Toto však nie je prvý Jeffov zaujímavý výrok. Minulý mesiac sa vyjadril, že rok 2015 bude pre HTC pravdepodobne najlepší v histórii. Zahŕňať bude veľké prekvapenia. Nevieme, či v dizajne zariadení, alebo v niečo inom. Podľa doterajších správ sa totiž nezdá, že by nasledujúca vlajková loď mala znamenať dizajnový skok. Možno sa ale dočkáme zaujímavých zariadení strednej triedy.