Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Toto je Samsung Galaxy S6: Aspoň podľa výrobcu puzdier Spigen

Toto je Samsung Galaxy S6: Aspoň podľa výrobcu puzdier Spigen

23

Známy výrobca puzdier, Spigen, dnes na svojej stránke zverejnil kúsky, do ktorých môžete obliecť Samsung Galaxy S6. Teda, aspoň to tvrdí firma. Nič teda rozhodne nie je potvrdené a tieto rendery berte s rezervou, no Spigen už v minulosti odhalil dizajn viacerých zariadení, vrátane LG G3, HTC One (M8), Nexus 5 a aj minuloročnej vlajkovej lodi, Galaxy S5.

Dôležitá je hlavne zadná strana, pri ktorej vidíme fotoaparát a LED-blesk spolu so senzorom na meranie tepu. Na prednej strane je viditeľný displej, senzory a tlačidlo domov, no nemôžeme sa spoliehať na to, že presne takto bude Galaxy S6 vyzerať. Spoločnosti totiž výrobcom puzdier v predstihu pošlú iba miery a inštrukcie. Tieto rendery však celkom sedia s uniknutými obrázkami z minulosti. Môžu teda byť pravdivé.

Samsung Galaxy S6 by mal byť predstavený už 2. marca na MWC 2015. S najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme aj Edge verziu s displejom zakriveným po oboch stranách. Hovorí sa tiež o tom, že v novej vlajkovej lodi nebude Snapdragon 810, ale Exynos 7420. Dôvody nájdete tu.

Čo hovoríte na dizajn Galaxy S6? Páči sa vám?

Galaxy S6 render puzdro Spingen
Galaxy S6 render puzdro Spingen (3)
Galaxy S6 render puzdro Spingenv
Galaxy S6 render puzdro Spingen (2)