Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak nám dnes ráno oznámila začiatok predaja dlho očakávaného smartfónu GALAXY Note edge aj na slovenskom trhu. Jedná sa o smartfón, ktorý ponúka kombináciu zdokonaleného pera S Pen, mimoriadne veľkého a jedinečného displeja špičkovej kvality.

Samsung Galaxy Edge je hlavne zaujímavý vďaka jeho displeju, ktorý je na jednej strane zahnutý. Až doteraz sa nevedelo či ho Samsung oficiálnou cestou prinesie aj na Slovensko. V priebehu februára by však mal byť dostupný výhradne v značkových predajniach Samsungu v Bratislave (Bory Mall, Central), Kosiciach (Aupark) a Nitre (CENTRO). Kúpiť si ho budete môcť za 839 eur.

AKTUALIZÁCIA: Spoločnosť Samsung prezradila konkrétny deň, kedy má začať oficiálny predaj netradičného smartfónu Galaxy Note Edge na slovenskom trhu. Viac informácií nájdete v tlačovej správe nižšie.

„Samsung Electronics Czech and Slovak  od zajtra spustí na Slovensku predaj dlho očakávaného smartfónu GALAXY Note Edge.

Samsung GALAXY Note Edge vo farbách čierna a biela sa začne na Slovensku predávať od piatku 30. januára výhradne v značkovych predajniach Samsung v Bratislave (Bory Mall, Central), Košiciach (Aupark) a Nitre (CENTRO) za odporúčanú maloobchodnú cenu 839 € vrátane DPH.“