Úvod Novinky Toshiba ponúkne tablet s 24″ displejom

Toshiba ponúkne tablet s 24″ displejom

6

Zdajú sa vám súčasné 10-palcové tablety príliš malé? Ostrieľaný japonský výrobca prinesie na trh skutočného obra. Dotykové zariadenie navyše možno využiť aj ako externý monitor pre PC či na zrkadlenie obrazu zo smartfónu. Na palube nájdeme Android a produktívnu tzv. multi-window funcionalitu.

Tablet s 24-palcovým 1080p displejom nesie spotrebiteľské označenie TT301 a na konštrukcii ho bude zdobiť názov Toshiba. Vo svojej výbave disponuje dvomi 2W reproduktormi, HDMI konektorom a funkcionalitou Miracast. Možno ho však označiť skôr za pracovný nástroj, ako mobilné multimediálne zariadenie, keďže váha zariadenia dosahuje takmer 2 kilá (presnejšie 1,8 kg).

Informoval tech web PhoneArena.

Vo svojich útrobách skrýva dvoj-jadrový procesor s 1 GHz frekvenciou; 1,5 GB operačnú pamäť; 16 GB interné úložisko a infračervené diaľkové ovládanie. Operačný systém je v staršej verzii 4.2.1 s dodatočnou úpravou používateľského prostredia.

Biznis-tablet Toshiba TT301 sa spočiatku objaví v domácom Japonsku. Ceny alebo dátum spustenia predaja zatiaľ výrobca neprezradil.

toshiba-tt301-2 toshiba-tt301-1

Zdroj: phonearena.com; Foto: tablet-news.com, toshiba.com