Úvod Novinky Elegantné a praktické: Táto bunda vám dokáže nabíjať až dva telefóny naraz

Elegantné a praktické: Táto bunda vám dokáže nabíjať až dva telefóny naraz

12

Populárna značka, ktorá zdobí elegantné oblečenie, prináša veľmi zaujímavý produkt. Bunda so solárnymi panelmi na chrbte zvládne pri plnej kapacite nabiť zariadenie s 1.500 mAh batériou až štyri krát po sebe. Okrem toho disponuje dvomi USB portami, takže na zelený zdroj energie napojíte kľudne aj dva telefóny naraz.

Informoval tech web cnet.com

Ak bývate často na cestách a ľúbite hrešiť na malú výdrž energie v batérii vášho mobilného zariadenia, Tommy Hilfiger má veľmi jednoduché riešenie – bundu so zabudovanou externou batériou, ktorá sa dobíja vďaka dennému svetlu.

Solárne panely umiestnil výrobca oblečenia na zadnú (chrbát), nabíjacie konektory zase na prednú stranu. No a nezabudol samozrejme ani na štýlové prevedenie či diskrétne káble skryté pod látkou, takže zostanete nenápadní a pritom stále ‚in‘.

Výrobu solárnych panelov má na starosti spoločnosť Pvilion.

tommy-hilfiger-bunda-4 tommy-hilfiger-bunda-1 tommy-hilfiger-bunda-3

Cena za tento moderný výdobytok však zrejme nikoho nenadchne. Keď ale zoberieme do úvahy, že ide o jednu z top značiek na trhu s handrami, 349 eur nie je zase tak priveľa. V ponuke nájdete strih ako pre ženy, tak i pre mužov.

Zdroj: eu.tommy.com via cnet.com