Úvod Výrobcovia GOCLEVER Inteligentné hodinky GOCLEVER CHRONOS ECO s až 30 dňovou výdržou batérie

Inteligentné hodinky GOCLEVER CHRONOS ECO s až 30 dňovou výdržou batérie

1

Spoločnosť GOCLEVER uvádza na trh svoje prvé zariadenie v kategórii nositeľných technológii. CHRONOS ECO sú hodinky typu SmartWatch a stanú sa vašim ideálnym osobným asistentom.

Inovatívny pamäťový displej Sharp Memory LCD je vždy čitateľný (aj na priamom slnku) a vstavaná batéria zabezpečí chod bez nabitia až po dobu 30 dní. Inteligentné hodinky CHRONOS ECO na vašom zápästí zobrazujú zvolené informácie z vášho smartfónu. Kontrolujte, kto vám volá, kto píše textové správy alebo e-maily, bez toho aby ste museli vytiahnuť svoj telefón z vrecka či tašky.

Striedmy, minimalistický dizajn a uniformné farby zaistia, že sa inteligentné hodinky CHRONOS ECO hodia ako k obleku, tak aj ku športovému oblečeniu. Všetky informácie (čas, upozornenia, rozhranie aplikácií) sú na displeji Sharp Memory LCD perfektne čitateľné i na priamom slnku a taktiež (vďaka podsvieteniu) i za zhoršených svetelných podmienok.

Displej je monochromatický a odolný proti poškrabaniu. Ľahké ovládanie a prácu umožňujú štyri tlačidlá Samotné hodinky sú výnimočne ľahké (36 g) a ich vonkajší rozmer je 4,5 x 3,5 x 1,1 cm. Súčasťou dodávky je i elegantný čierny remienok, magnetický napájací kábel a návod.

Celkom nové možnosti

GOCLEVER CHRONOS ECO dokazujú, ako užitočným zariadením uľahčujúcim život sa môžu hodinky typu SmartWatch stať. Po tom, čo sa spárujú s vašim smartfónom (s operačným systémom Google Android alebo iOS), začnú poskytovať celú radu celkom nových príležitostí a možností. Pre spárovanie a používanie hodiniek budete potrebovať aplikáciu GOCLEVER CHRONOS ECO, ktorá je už od novembra zadarmo ku stiahnutiu na Google Play. Pre iOS je aplikácia k dispozícii na App Store od decembra.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yf.foreign.goclever“]

Jednou z hlavných funkcií týchto inteligentných hodiniek je to, že vás skrytým a pohodlným spôsobom upozornia na aktivity smartfónu – máte tak okamžité informácie o hovoroch, nových textových správach, e-mailoch atď. GOCLEVER CHRONOS ECO vás na tieto okolnosti upozornia diskrétnou vibráciou. (Vibrovanie je funkčné i v prípade, že je smartfón v tichom režime.) Prostredníctvom dedikovanej aplikácie potom inteligentné hodinky GOCLEVER CHRONOS ECO prenesú vybrané upozornenia i z väčšiny aplikácií, ktoré máte na svojom smartfóne. Predvoľby a výber aplikácií pre zobrazenie na vašich nových hodinkách GOCLEVER CHRONOS ECO si jednoducho nastavíte len niekoľkými kliknutiami.

Zo svojich hodiniek budete taktiež môcť ovládať prehrávanie hudby zo svojho smartfónu, čo oceníte hlavne pri chôdzi či športovaní. Ďalšou zo skvelých funkcií je možnosť ovládania fotoaparátu vášho mobilného telefónu.

LR_chronos-eco-smartwatch_3 CHRONOS ECO_front

 

LR_chronos-eco-smartwatch_10 LR_chronos-eco-smartwatch_1

Osobný tréner na vašom zápästí

Inteligentné hodinky GOCLEVER zabezpečia i funkciu osobného trénera. Vstavaný akcelerometer umožní tomuto zariadeniu poskytovať informácie o vašich aktivitách (počíta prekonanú vzdialenosť, kroky, spálené kalórie) a dokáže taktiež monitorovať spánok. Dôležité je i to, že GOCLEVER CHRONOS ECO sú vodovzdorné až do 5 ATM (To znamená, že s nimi môžete plávať, ale nie sú určené k potápaniu). Dobíjanie zabezpečuje magnetické prepojenie, čo umožnilo zmenšiť veľkosť hodiniek a znížiť riziko poškodenia zdierky pre napájanie.

Zariadenie spolupracuje so smartfónmi rôznych výrobcov pod operačným systémom Android (4.4) a iOS. Komunikácia prebieha prostredníctvom protokolu prepojenia Bluetooth BT 4.0. Vstavaná batéria s kapacitou 110 mAh zabezpečí bežnú prevádzku po dobu 3 týždňov, v režime stand-by až 4 týždne.
Inteligentné hodinky GOCLEVER CHRONOS ECO sú dodávané so štandardnou 2 ročnou zárukou (vrátane 12 mesiacov servisnej služby door-to-door) za cenu 69 EUR.

GOCLEVER CHRONOS ECO na heureka.sk

zdroj: Tlačová správa