Úvod Aplikácie Google Inbox nám už čoskoro ponúkne spôsob, pomocou ktorého sa dá vrátiť...

Google Inbox nám už čoskoro ponúkne spôsob, pomocou ktorého sa dá vrátiť odoslaný mail

8
Inbox

Najnovšia funkcia, po ktorej baží veľký počet ľudí, aspoň čo sa emailov týka, nie je to, že sa vám po prečítaní email automaticky zarchívuje. Naopak, žiadanou funkciou je možnosť vrátenia poslaného mailu, ktorý ste možno nechceli poslať danému adresátovi alebo ste doň zabudli čosi doplniť.

Nová funkcia, ktorá sa už minulý mesiac objavila v BBM, vám umožní vrátiť odoslaný email ešte predtým, ako si ho adresát prečíta.

Vysvitlo to z tzv. Reddit AMA (Ask Me Anything), ktorého sa zúčastnili traja členovia tímu Inbox. Gmail už dlhšie podporuje funkciu, vďaka ktorej máte 10 sekúnd na to, rozmyslieť si či ste zaslaný email skutočne chceli poslať, alebo nie. Či bude funkcionalita v Inbox by Gmail podobná, zatiaľ nevieme.

Vývojári pre Inbox by Gmail chystajú niekoľko ďalších funkcií, ako napríklad podporu pre viac prehliadačov, integráciu s Google Drive, ako aj verziu pre tablety. Momentálne pre využívanie tejto služby stále potrebujete pozvánku. Vďaka tomu Google dokáže testovať svoju novinku v menších číslach.

Zdroj: PA