Úvod Aplikácie Aplikácie a hry v hodnote 220 dolárov zadarmo! Amazon nám všetkým spravil...

Aplikácie a hry v hodnote 220 dolárov zadarmo! Amazon nám všetkým spravil štedré Vianoce

12

Amazon je zodpovedný za poriadne kvantá vianočných darčekov. U nás síce zatiaľ týmto spôsobom neoperuje, no časť jeho štedrosti predsa len sprístupnil aj nám. Jedná sa samozrejme o digitálny obsah, ktorý práve prebieha.

V jeho špeciálnej, vianočnej edícii rozdávania darčekov si môžete úplne zdarma stiahnuť tituly, ako napríklad Sonic the Hedgehog 2, Plex, Terraria, Five Nights at Freddy’s, The Oxford Advanced Learner’s Dictionary (inak za vyše 30 dolárov), Fleksy keyboard, TuneIn Radio, Worms 3, Farming Simulator 14 a veľa ďalšieho.

Akcia trvá od 24. do 26. decembra, takže by ste sa mali poponáhľať. Ak si pod stromčekom nájdete nový telefón alebo tablet, okamžite ho môžete vybaviť niekoľkými veľmi kvalitnými aplikáciami a hrami.

Pre inštaláciu aplikácií si v nastaveniach musíte povoliť inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov (Amazon je pre Google neznámy zdroj) a potom si musíte stiahnuť Amazon Appstore priamo z Amazonu. Nižšie nájdete kompletný zoznam aplikácií a hier. To či sú všetky dostupné aj na Slovensku vzhľadom na to, že sa nachádzam v UK momentálne overiť neviem. Keď tak, mi dajte vedieť v diskusii nižšie.

aplikacie

Vďaka za tip, Michal!

Zdroj: TV