Úvod Novinky Samsung chystá témy pre TouchWiz: Pozrite sa na prvý náhľad!

Samsung chystá témy pre TouchWiz: Pozrite sa na prvý náhľad!

13

Väčšinu Samsung smartfónov by ste pravdepodobne spoznali len zo screenshotu. Je to práve vďaka jeho používateľskému rozhraniu zvaného TouchWiz, ktorý poznajú asi všetci.

Na adresu TouchWizu v našej nedávnej ankete smerovalo najviac sťažností. Podobný trend vo svete si pravdepodobne všimol aj samotný výrobca, ktorý sa rozhodol, že svoje telefóny vybaví možnosťou zmeny témy, teda niečím podobným čo ponúka napríklad Sony či Xiaomi.

Podľa talianskeho webu HDblog by sa témy na Samsung smartfónoch mali objaviť už čoskoro. Spomínaný web dokonca zverejnil aj fotografiu, na ktorej sa nachádza Samsung smartfón (pravdepodobne A5 alebo A3), na ktorom si môžete zmeniť tému, do ktorej sa má obliecť TouchWiz. Ak je informácia pravdivá, majitelia Samsung smartfónov by si v budúcnosti mohli vedieť meniť farebné schémy, ikonky a veľa ďalšieho.

samsung-touchwiz-tema-2
V TouchWize by sa už čoskoro mali objaviť nové témy

Momentálne sa však nedá potvrdiť, ani vyvrátiť pravosť tejto informácie a preto ju prosím berte s rezervou. Hneď ako budeme vedieť viac vás budeme informovať.

Medzičasom nám v diskusii môžete napísať, ako sa vám páči nápad pridania rôznych tém do TouchWizu. Je to podľa vás niečo, čo by Samsung smartfóny vylepšilo natoľko, že sa ľudia prestanú sťažovať na ich používateľské rozhranie?

Zdroje: HB, PA, SM