Úvod Hry TIP: Nakŕmte vegetariánskeho žraloka v návykovej retro-hre Salad Shark

TIP: Nakŕmte vegetariánskeho žraloka v návykovej retro-hre Salad Shark

1
Android hra Salad Shark (zdroj: play.google.com)

I keď sa v Google Play Store nachádza nespočetné množstvo Android hier, nájsť kvalitný kúsok je stále problém. Medzi také patrí aj Salad Shark, ktorý zaujme predovšetkým svojou jednoduchosťou a peknou kôpkou zábavy. 

V Android hre Salad Shark dostanete za úlohu ovládať nenásytného žraloka. A keďže nie je mäsožravý, vhod mu padne iba ovocie alebo taká zelenina. Vašou úlohou teda bude pochytať do otvorených úst čo najviac dobrôtok od opíc, ktoré ich hádžu priamo na vegetariánskeho žraloka. Treba ale mať oči na stopkách, pretože sa občas medzi ovocím nájde aj nejaký ten kúsok mäsa. Celé herné prostredie vývojár navyše vyhotovil v klasickom retro-štýle.

Salad Shark je k obchode Google Play k dispozícii zdarma. Hra ponúka 20 unikátnych levelov – 10 sa odomkne postupným herným progresom a ďalších 10 zase pozeraním krátkych reklám. Nechýba ani jednoduché ovládanie či dva herné módy.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overtoast.veggieshark&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3Dplayboard.me“]

Zdroj: play.google.com via phonearena.com