Úvod Aplikácie OMV: Vernostné karty a čipy sú minulosť. Máme mobilnú aplikáciu

OMV: Vernostné karty a čipy sú minulosť. Máme mobilnú aplikáciu

6

Spoločnosť OMV ako prvá sieť čerpacích staníc na Slovensku prináša aplikáciu, vďaka ktorej sú všetky ich funkcie vždy poruke i bez potreby nosiť zbytočné vernostné karty alebo indentifikátory, často prekážajúce v peňaženke či na kľúčoch.

Členovia vernostného programu OMV SMILE & DRIVE tak majú služby, aktuálne informácie, mapu čerpacích staníc či bonusové ponuky odteraz okamžite k dispozícii priamo v smartfóne.

„Smartfóny sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Vieme, že naši zákazníci držia krok s dobou, a preto sme pre nich pripravili aplikáciu, ktorá prináša OMV priamo do ich mobilného telefónu a umožní im získať rýchly prehľad v ponúkaných službách a výhodách dostupných na čerpacích staniciach OMV,“ vyjadril sa Michal Janda, marketing manager v spoločnosti OMV Slovensko.

Doteraz mohli zákazníci čerpať výhody vernostného programu len po preukázaní sa čipom alebo vernostnou kartou, odteraz im na to bude stačiť mobil. Jedná sa tak o akúsi virtuálnu členskú kartu OMV SMILE & DRIVE.

sk_mobile_map sk_mobile_offers sk_mobile_rewards

Pomocou virtuálnej karty tak možno zbierať body a vymieňať ich za tovar alebo služby v rámci ponuky OMV SMILE & DRIVE. Pri prvom použití svojej virtuálnej karty navyše zákazník získava 50 bonusových bodov, ak dané body zbiera a ktoré môže ihneď vymeniť napríklad za šálku kávy.

Nová aplikácia nielenže nahrádza všetky funkcie karty či čipu, ale prináša omnoho viac. Až doteraz si mohol účastník programu prezerať detaily svojho účtu len prostredníctvom internetu alebo ich zistiť osobne pri pokladni čerpacej stanice. V novej aplikácii stačí pár dotykov na zistenie počtu bodov, prehľadu posledných transakcií či všetkých možností, ktoré vernostný program prináša.

Zákazník vďaka novej aplikácii dostáva vždy aktuálne a exkluzívne ponuky šité na mieru. Stačí ich jedným dotykom prijať a pri najbližšej návšteve čerpacej stanice hneď aj využiť. Samozrejmosťou je prehľad všetkých mesačných a celoročných akcií a ponúk pre členov programu OMV SMILE & DRIVE.

V aplikácií nechýba ďalej mapa čerpacích staníc alebo možnosť skontaktovať sa so zákazníckym centrom.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comarch.clm.mobileapp.omvsk“]

Spoločnosť o novinkách informovala formou tlačovej správy.