Úvod Novinky Android NÁVOD: Nainštalujte si Android 4.4 KitKat s Google Play na váš počítač

NÁVOD: Nainštalujte si Android 4.4 KitKat s Google Play na váš počítač

42

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, aké by bolo mať počítač s Androidom? Ak áno, tak pre vás máme dobrú správu. V tomto jednoduchom návode vás prevedieme celým procesom a nakoniec sa budete môcť tešiť z celého Google Play obchodu s aplikáciami na vašom PC spolu s Androidom 4.4 KitKat.

Najprv choďte na domovskú stránku bluestacks a kliknite na tlačidlo „download App Player“. Potom čo kliknete na tlačidlo, stránka vás sama pošle ďalej a začnete sťahovať.

1

Potom čo stiahnete celý program, kliknite na exe súbor a riaďte sa inštrukciami. Inštalácia môže trvať niekoľko minút. Priemerne vám zaberie 60 – 120 sekúnd.

1

Keď sa inštalácia dokončí, automaticky sa otvorí BlueStacks aplikácia. To môže trvať niekoľko ďalších minút.

1

Nakoniec sa vám otvorí obchod s aplikáciami. Ak chvíľu počkáte, BlueStacks začne sám inštalovať potrebné súbory pre správnu komunikáciu s obchodom. Ak sa vám nechce čakať, môžete to urobiť ručne.

1

Kliknite na aplikáciu a ukáže sa vám chybové hlásenie. Stlačte ok a začne sa sťahovať súbor. Po stiahnutí sa váš Android optimalizuje pre danú aplikáciu. To je normálne, stačí chvíľu počkať.

1

Dobre. Upgradovanie bolo dokončené a teraz by ste sa mali zaregistrovať, aby ste sprístupnili služby od Googlu. Jednoducho choďte do All apps > BlueStacks Settings > Advanced Settings > +Add account. Potom sa klasicky prihláste cez e-mail rovnako, ako na každom Android zariadení.

1

Sper, už ste takmer na konci. Teraz môžete začať sťahovať aplikácie. Vyhľadajte ich pomocou tlačidla search v hornej časti obrazovky. Vždy hľadajte cez Google Play Store, nikdy nepoužívajte ikony nad tým! Stiahnutie prvej aplikácie bude trochu zložitejšie a musíte pritom prejsť cez jeden jednoduchý proces.

1

Celý proces začne tým, že stlačíte „continue“ a prihlásite sa na váš Google účet.

1

Hotovo!

1

Aaaaa, celý Google Play Store je tu iba pre vás. Sťahujte čo hrdlo ráči…

1

…a hrajte svoje obľúbené Android hry na počítači.

1

Zdroj: P