Úvod Výrobcovia Meizu MEIZU: Na Slovensko prinesieme aj MX4, zatiaľ exkluzívne pre O2

MEIZU: Na Slovensko prinesieme aj MX4, zatiaľ exkluzívne pre O2

0

Dnešným dňom na slovenský trh vstúpil ďalší veľký hráč na poli s telefónmi. Po výrobcoch Lenovo Honor sa k nám prepracoval ďalší čínsky výrobca – MEIZU.

Ten nám od dnešného dňa formou oficiálnej distribúcie začal ponúkať telefón Meizu MX3, ktorý si za cenu 299€ môžete zakúpiť v O2. V prípade, že si ho kúpite k paušálu je samozrejme dostupný aj lacnejšie. Ak si vyberiete Zlatý O2 Paušál, zaplatíte len 53€, v prípade strieborného paušálu 149€ a v prípade modrého 221€.

Z prvotnej tlačovej správy však nebolo jasné či tam snaha MEIZU končí, alebo či si pre slovenských zákazníkov pripravili aj niečo iné. Podľa informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť MEIZU zatiaľ plánuje spolupracovať výlučne s operátorom O2.

Horšie to však vyzerá s dostupnosťou novšieho modelu, MEIZU MX4, teda aktuálnej vlajkovej lodi výrobcu. Vzhľadom na to, že je oň obrovský záujem sa pre slovenského zákazníka jednoducho neušiel – zatiaľ – ani jeden kus. Ku zmene by nemalo dôjsť ani do Vianoc. Výrobca však prisľúbil, že MX4 si na Slovensko nakoniec cestu nájde. Presný dátum nám však nešpecifikovali.

Model, ktorý je  momentálne v ponuke by tam mal zostať len v tejto konfigurácii. MEIZU ho neplánuje doplniť o 32 GB model, ani o iné farby.

Čo hovoríte na stup MEIZU na slovenský trh? Páčia sa vám jeho zariadenia?