Úvod Anketa HLASOVANIE: Čo vám na Samsung telefónoch prekáža úplne najviac?

HLASOVANIE: Čo vám na Samsung telefónoch prekáža úplne najviac?

91

Ponuka Samsung momentálne prechádza obrovskými zmenami. Len nedávno sme sa totiž dozvedeli, že spoločnosť sa na nepriaznivé finančné výsledky rozhodla zareagovať nižším počtom modelov. Zmenou by mali prejsť aj high-end modely, ktoré by mohli priniesť technológie, ktoré má dostupné len juhokórejský gigant.

Bavíme sa teda o pokročilých technológiách týkajúcich sa zobrazovacích jednotiek, no zmenou by mal údajne prejsť a dizajn. Všetko toto vychádza zo spomínaných finančných výsledkov, ktoré neboli také pozitívne ako po ostatné roky. Vlajková loď radu Galaxy S bola vždy jedným z najpredávanejších smartfónov vôbec, no tento rok sa Galaxy S5 ani zďaleka nepredalo toľko, ako Samsung očakával.

Na svedomí to majú kvalitné modely od Sony, HTC, LG a samozrejme aj Huawei a Xiaomi. Zmeny však nastali aj na úplne základnom leveli, akým je dodávateľský reťazec. Samsung totiž odkázal svojim dodávateľom, že výdavky plánuje znížiť až o 30%. Docieliť to chce tým, že zariadenia nižšej a strednej triedy budú zdieľať niektoré súčiastky, ktoré by inak nezdieľali.

A nakoniec sa samozrejme dostávame ku Galaxy S6. Nová vlajková loď má tak, ako sme už spomenuli, disponovať displejom ohnutým po oboch stranách. Samsung svoj nový projekt označil ako Project Zero, teda projekt nula. Je teda jasné, že spoločnosť chce začať od nuly a oživiť tak všetko, čo ponúkajú.

Čo si však myslíte o tom, čo Samsung smartfóny momentálne brzdí najviac? Je to dizajn, špecifikácie, TouchWiz, alebo niečo iné? Dajte nám vedieť v hlasovaní nižšie. Výsledky pri vyhodnotení porovnáme s medzinárodnou anketou organizovanou webom Phone Arena.

[poll id=“324″]