Úvod Novinky FOTO: Radi sa fotíte? Pozrite si album najbizarnejších selfie výtvorov

FOTO: Radi sa fotíte? Pozrite si album najbizarnejších selfie výtvorov

1

Za prvý známy autoportrét sa považuje snímka amerického fotografa Roberta Corneliusa, ktorý sa odfotografoval vlastnou kamerou už v roku 1839.

Autoportréty sú teba bežnou súčasťou fotografického umenia ale až moderné mobilné technológie v zastúpení smartfónov im dali nový rozmer a dokonca aj nové pomenovanie.

Selfie je trend a dokonca taký, že výrobcovia smartfónov mu začali prispôsobovať svoje zariadenia. Príkladom môže byť HTC a ich Desire Eye, ktorý ponúka plnohodnotný predný, až 13 MPix fotoaparát s LED bleskom umiestnený pekne v strede nad displejom.

Samozrejme na selfie nie je nič zlé. Pekná fotka s rodinou, celebritou, svojim zvieracím miláčikom, auto zábery z napríklad rôznych pekných prírodných lokalít, pamätihodností a podobne.

Na opačnej strane však stoja extrémy v podobe napríklad 19-tich uploadnutých selfie s našpúlenými perami za hodinu na všetky sociálne siete.

Ľudia sú „rôzni“ a „rôzne“ sú aj ich selfie.

Pozrite sa na galériu bizarných, divných, vtipných alebo trápnych #selfie, ktoré ponúkli ich majitelia zázraku menom internet.

selfie20
selfie19
selfie18
selfie17
selfie16
selfie15
selfie14
selfie13
selfie12
selfie11
selfie9
selfie8
selfie7
selfie6
selfie10
selfie5
selfie4
selfie3
selfie2
selfie1
selfie21
zdroj: PhoneArena