Úvod Anketa Výsledok hlasovania: Vyše polovica z opýtaných telefón bez microSD karty nechce

Výsledok hlasovania: Vyše polovica z opýtaných telefón bez microSD karty nechce

0

Včera sme sa vás opýtali či je pre vás microSD karta v telefóne natoľko dôležitá, že si podľa toho vyberáte zariadenie. Do microSD slotu sa už v dnešnej dobe zmestí aj 128 GB kartička a to teda málo rozhodne nie je.

Otázka teda bola jasná, pýtali sme na to, aký názor máte na microSD karty v dnešných smartfónoch a tabletoch?

Z odpovedí či už v ankete, alebo v diskusii nižšie bolo okamžite jasné, že drvivá väčšina z našich čitateľov na svoj microSD slot nedá dopustiť. Až 57 percent opýtaných, telefón, resp. tablet bez microSD slotu vôbec nechce.

Na druhej strane sme mali ľudí, ktorí sú toho názoru, že microSD karty sú stále veľmi dôležité, resp. užitočné, no telefón, alebo tablet si podľa tejto špecifikácie nevyberajú. Tých bolo presne 32%.

Nakoniec absolútnu minoritu tvoria ľudia, ktorí si myslia, že microSD karty v dnešnej dobe nevidia význam. Za túto možnosť hlasovalo 11 percent z vás. V diskusii ale padli skvelé argumenty, čo je presne dôvod, prečo organizujeme takéto hlasovania.

Jedným z nich bolo konštatovanie, že ak by výrobcovia nenacenili jednotlivé modely zariadení, rozdelené podľa toho, koľko vnútornej pamäti poskytujú tak agresívne, microSD karty by sme nepotrebovali. Koniec koncov, komu sa chce platiť takmer 100 eur za extra 16 GB pamäti, keď za pár drobných môže mať 64 GB microSD kartu?

Každopádne, výsledky nájdete nižšie a ešte raz vďaka, že ste sa zúčastnili! Do diskusie kľudne môžete písať vaše návrhy na prieskum medzi našimi čitateľmi.

[poll id=“315″]