Úvod Novinky Vnučka dostala od zosnulej babičky strašidelnú SMS-ku: To čo sa v nej...

Vnučka dostala od zosnulej babičky strašidelnú SMS-ku: To čo sa v nej písalo vás vydesí!

23

22-ročná Sheri Emersonová z Veľkej Británie bude na SMS správu, ktorú dostala od svojej babičky spomínať ešte poriadne dlho. Nie, že by bola komunikácia s babičkou prostredníctvom SMS správ nejaká neobvyklá, no babička Lesley zomrela ešte v roku 2011.

Lesley Emersonová podľahla boju s rakovinou, keď mala len 59 rokov. Pre rodinu to bolo a stále pochopiteľne je, veľmi ťažké. Spolu s Lesley pochovali aj niekoľko predmetov, vrátane telefónu, na ktorý z času na čas posielali SMS správy. V ich mysliach sa jednalo ako o pekné gesto, keďže si s babičkou písavali veľmi často.

Práve preto mladú Sheri úplne vydesilo, keď jej z babičkinho telefónneho čísla prišla SMS správa v tomto znení: „Sledujem ťa, všetko bude lepšie. Len vytrvaj.

Netrvalo dlho a SMS-ka zo záhrobia sa dočkala vysvetlenia. Vystrašená Sheri sa totiž rozhodla zavolať na babičkine číslo. Na druhej strane sa ozval muž, ktorý jej vysvetlil, že telefónne číslo jej pridelil operátor. Na správu odpovedal, pretože si myslel, že mu píše niekto z jeho kamarátov, ktorý si z neho len chcel spraviť srandu.

Za celý napínavý príbeh môže operátor O2, ktorý číslo priradil novému používateľovi aj napriek tomu, že si to Sherinin otec neželal. Operátor sa už ospravedlnil a prisľúbil, že číslo už v blízkej dobe nikomu nepriradí.

Sheri však smutne poznamenala, že stratenú predstavu o tom, že skutočne píše svojej babičke a tá si jej správy číta, jej nikto nevráti.

Zdroj: Mirror