Úvod Hry Štyri skvelé MMORPG hry, ktoré vám skrátia víkend

Štyri skvelé MMORPG hry, ktoré vám skrátia víkend

1

Ak sa vám počas víkendu náhodou v harmonograme objaví nudná chvíľa, vieme ako sa jej zbaviť.

Draci, elfovia, kúzla, bosovia, hrdinovia a nespočetné hodiny hrania a bezsenné noci. MMORPG hry (massive multiplayer online role playing game) v posledných desiatich rokoch rástli na popularite a stali sa vôbec jedným z najobľúbenejších herných žánrov na všetkých platformách, počnúc tými mobilnými.

Hovorí sa, že tento trend naštartoval v roku 2004 titul World of Warcraft a teraz, v roku 2014 máme k dispozícii veľké množstvo hier z tohto žánru a niekedy je naozaj ťažké si vybrať.

Vyskúšajte jednu zo štyroch naozaj skvelých MMORPG hier pre najrozšírenejšiu mobilnú platformu, Android.

 

Order & Chaos Online

Tento titul je práve často prirovnávaný k hre World of Warcraft a mnohí ju označujú ako najlepšiu MMORPG hru pre mobilné zariadenia. Na výber máte z piatich rás a štyroch tried, čaká na vás 2000 artefaktov a 1000 rôznych zručností a kúziel, budovanie charakteru a naozaj intenzívne súboje a bitky.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMMHM“]

 

Arcane Legends

Jednoduchšia MMORPG hra, trochu sa opierajúca o humor. Nechýbajú v nej ale všetky dôležité prvky od fantasy sveta, tvorby postáv, PvP bitiek, početných predmetov, zručností ale aj domácich zvieratiek. Čím vyššia úroveň, tým viac vecí bude „vašich“.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sts.al“]

 

Warspear Online

androidportal(006)

Nevonia vám 3D grafika plná efektov a dávate prednosť starej škole? Tento titul ponúka pravú MMORPG zábavu, no v klasickej 8-bitovej grafike. Budete si môcť vybrať zo štyroch rás a troch tried, pričom na vás čaká až 1000 rôznych úloh, takže budete mať čo robiť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aigrind.warspear“]

 

The Infinite Black

Kto hovorí, že MMORPG hry musia byť zásadne z fantasy sveta? Obrovský vesmír, flotily kozmických lodí a vlastná medzihviezdna korporácia. Hra ponúka rôzne možnosti napredovania od zbierania financí cez cestu agresívnej deštrukcie nepriateľov alebo obyčajného túlania sa vesmírom.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=tib.app.client“]