Úvod Novinky Stiahni si zadarmo PDF časák TECHBOX Android Špeciál 10-11/2014

Stiahni si zadarmo PDF časák TECHBOX Android Špeciál 10-11/2014

0

Android nikdy nespí a ani my. Opäť tu máme 111 strán plných Androidu a všetkého s ním súvisiaceho. Stiahnite si najnovší TECHBOX Android Špeciál do svojho mobilu či tabletu. Zadarmo!

2 mesiace prešli ako voda a je tu čas, kedy si opäť môžete stiahnuť bezplatný TECHBOX Android Špeciál, PDF magazín s až 111 stranami plnými Androidu. Najnovšie číslo je unikátne nielen formátom 9:21 ideálnym pre smartfóny a tablety, ale i recenziami a témami, ktoré inde nenájdete! Napríklad aj takou mega recenziou pre našinca stále exotického smartfónu OnePlus One. Stiahnite si nové vydanie, veď je úplne zadarmo! ;)

TAS1

Viete, že bezplatný PDF časopis TECHBOX Android Špeciál je unikátny práve tým, že na čítanie vám stačí pohyb po displeji smerom dole a hore práve vďaka nezvyčajnému formátu 9:21? Vyskúšajte si to! Samozrejmosťou sú „drobnosti“, ktoré ešte viac rozširujú informačnú hodnotu časopisu – hyperlinky na rozsiahlejšie články publikované on-line, ale hlavne aj na živé fotogalérie na portáli TECHBOX.sk či videá na YouTube. Nechýbajú ani Android aplikácie, ktorých redakcia vyskúšala ešte viac, ako doteraz, pričom ak sa vám niektorá zapáči, stačí kliknúť a môžete si ju stiahnuť rovno z Google Play obchodu.

TAS2

TIP: Pre maximálne pohodlné čítanie na akomkoľvek smartfóne či tablete si stiahnite čítačku Adobe Reader.

V aktuálnom čísle TECHBOX Android Špeciál 10-11/2014 nájdete veľkú reportáž z výstavy IFA 2014, kde bolo Androidov viac ako dosť. Možno vás bude tiež zaujímať, ako je to s Lenovom a jeho mobilmi na Slovensku a vo svete. Nás to zaujímalo, takže sme sa porozprávali so zástupcami spoločnosti. Nechýba ani veľká téma o Androidoch do 350 € či kvantum aplikácií a hier. Určite vás poteší aj množstvo testov, napríklad aj takého exotického smartfónu OnePlus One, ktorý pre nás otestoval práve jeden z vás čitateľov! Ak vás zaujímajú horúce novinky, neprehliadnite prvé dojmy zo Sony Xperia Z3, ale ani plnohodnotné testy mini verzií vlajkových lodí – HTC One Mini 2 či LG G3 S. Prevetrali sme aj megaodolný phablet Ruggear RG700 či špičkový tablet Samsung GALAXY Tab S 10.5. Tým však 111 strán nového vydania TECHBOX Android Špeciál zďaleka nekončí. Stačí kliknúť na android.TECHBOX.sk a nové vydanie 10-11/2014 si môžete úplne zadarmo stiahnuť do mobilu alebo tabletu! Nezabudnite sa tiež na android.TECHBOX.sk aj zaregistrovať, aby ste nikdy nepremeškali nové číslo TECHBOX Android Špeciál!

TAS3

Foto: TECHBOX