Úvod Konkurencia Apple Sťažnosti na iPhone 6 prichádzajú aj zo Slovenska: Displej nie je poriadne...

Sťažnosti na iPhone 6 prichádzajú aj zo Slovenska: Displej nie je poriadne osadený, po miernom zatlačení kliká!

66

Vyzerá to tak, že vrece s problémami spojenými s novou vlajkovou loďou amerického výrobcu sa priam roztrhlo. Len včera sme vám dali vedieť o problémoch najväčšieho a najdrahšieho modelu iPhonu, ktorý sa momentálne dá kúpiť. Ten sa má sám od seba vypnúť, pričom zapnúť sa ho už nepodarí.

Tentokrát sa problém týka 4,7-palcového modelu iPhone 6, ktorý sa pred niekoľkými dňami začal predávať u našich západných susedov. Mnohí z našich čitateľov (viem, je to absolútne šokujúce, že AndroidPortal.sk čítajú ľudia s Apple produktami), si novinku kúpili a okamžite sa stretli s problémami. O ne sa s nami podelili prostredníctvom emailu. Tu je niekoľko riadkov opisujúcich tento problém.

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc. Kúpil som si iPhone 6 z českej Alzy a mám s ním problém. Pravý dolný roh displeja po miernom stlačení ‘kliká’, akoby nebol dobre osadený,“ napísal náš čitateľ Ľubo.

Podobných emailov sme ale dostali viac a tak to vyzerá tak, že rovnakým problémom trpí viac než jeden kus. O podobnom probléme informoval aj server LetemSvětemApplem.eu.