Úvod Novinky Smrť verbálnej konverzácii: Fotograf nafotil ľudí závislých na svojich telefónoch

Smrť verbálnej konverzácii: Fotograf nafotil ľudí závislých na svojich telefónoch

63

Telefóny, resp. smartfóny, sú čoraz obľúbenejšie. Je to hlavne vďaka tomu, že sa na nich nachádza veľa šikovných aplikácií, krásnych hier a samozrejme disponujú možnosťou komunikácie s inými ľuďmi. Či je to už pomocou obľúbenej sociálnej siete, alebo komunikačnej aplikácie, ľudia milujú komunikáciu cez svoj smartfón. Majú ju tak radi, že dosť často zabúdajú na starú dobrú verbálnu komunikáciu s tou osobou, vedľa ktorej sa nachádzajú.

Jeden fotograf si pomyslel, že začne fotiť ľudí, ktorí sú zamyslene zahľadení do svojich telefónov a to aj v situáciách, keď by telefón v ruke vôbec nemuseli mať. Pozrite si fotografie nižšie a nezabudnite navštíviť jeho celú tvorbu na babycakesromero.com.

smrt-verbalnej-konverzacii-1 smrt-verbalnej-konverzacii-2 smrt-verbalnej-konverzacii-3 smrt-verbalnej-konverzacii-4 smrt-verbalnej-konverzacii-5 smrt-verbalnej-konverzacii-6 smrt-verbalnej-konverzacii-7 smrt-verbalnej-konverzacii-8 smrt-verbalnej-konverzacii-9 smrt-verbalnej-konverzacii-10 smrt-verbalnej-konverzacii-11 smrt-verbalnej-konverzacii-12

Zdroj: BP