Úvod Novinky ORANGE: Všetko čo potrebujete vedieť o vianočných akciách + darček pre všetkých

ORANGE: Všetko čo potrebujete vedieť o vianočných akciách + darček pre všetkých

11

Najväčší slovenský operátor, Orange, si pre svojich zákazníkov podobne, ako Telekom, pripravil vianočnú akciu. Ako sám Orange prízvukuje, tohtoročné Vianoce budú iné. Darček si totiž pripravili pre všetkých svojich zákazníkov, bez toho, aby si museli zobrať nový paušál alebo novú službu.

Od 24. októbra, teda od piatku si budú môcť zákazníci Orangu nie len bezplatne navzájom telefonovať, ale aj posielať SMS a MMS správy. Orange okrem toho spúšťa akciu, pri ktorej vám dá výhody, ak si k nemu od konkurencie prenesiete pevný internet.

Volania, SMS a MMS správy navzájom úplne zadarmo, má to však jeden háčik

Našim dlhodobým hlavným cieľom je prinášať výhody  predovšetkým pre našich vlastných zákazníkov ako poďakovanie za to, že sú s nami. Aj preto im k neobmedzeným vzájomným hovorom pridávame aj neobmedzené správy navzájom zadarmo, aby mohli komunikovať ešte výhodnejšie,“ uviedla Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko.

To však nie je všetko, Orange ako prvý operátor spojí komerčnú vianočnú ponuku s pomocou iným. Za každý paušál, internet, televíziu alebo inú službu, ktorú si do 1. 12. 2014 zákazníci objednajú, prispeje Orange do grantového programu Darujte Vianoce.

Som veľmi rád, že ako prvý operátor na Slovensku spájame vianočnú ponuku Orangeu s dobročinnou pomocou ľuďom, ktorí ju potrebujú. Za každého zákazníka, ktorý si u nás aktivuje alebo predĺži zmluvu, prispeje Orange do tradičného grantového programu Darujte Vianoce. Naši zákazníci tak môžu urobiť radosť nielen sebe, ale aj tým, ktorí to potrebujú,“ hovorí Pavol Lančarič, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Najväčším darčekom pre zákazníkov Orange sú ale nepochybne nekonečné SMS a MMS správy. Orange vám automaticky aktivuje službu Navzájom zadarmo, vďaka ktorej budete môcť komunikovať s ostatnými zákazníkmi Orange úplne zadarmo.

Dnes si už viac ako 410 tisíc našich zákazníkov volá navzájom zadarmo. Je to obrovský úspech a nás nesmierne teší záujem zákazníkov o túto službu, ktorá je jednou z najúspešnejších ponúk na slovenskom telekomunikačnom trhu. Navyše, podľa prieskumu, zákazníci so službou Navzájom zadarmo sú najspokojnejší spomedzi všetkých zákazníkov slovenských operátorov,“ hovorí Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko.

Každý zákazník Orangeu s paušálom s mesačným poplatkom aspoň 20 € si môže v Orangei vytvoriť skupinu pre bezplatnú vzájomnú komunikáciu so štyrmi svojimi blízkymi – rodinnými príslušníkmi či kamarátmi.  V rámci skupiny si môžu všetci navzájom volať a od 24. októbra aj posielať SMS a MMS správy zadarmo bez akýchkoľvek obmedzení.

Výhodu vzájomnej bezplatnej komunikácie môžu využívať všetci zákazníci Orangeu, vrátane zákazníkov predplatených služieb. Pre zákazníkov, ktorí by sa chceli stať členmi takejto skupiny má Orange aj Šikovnú Primu so Štartovacím kreditom 10 eur vo vianočnej ponuke za 5 eur.

Na svoje si prídu aj domácnosti, ktoré si chcú objednať pevný internet

Orange si pripravil aj výhodnú ponuku pre tých, ktorí si u neho chcú objednať pevný internet. Každý zákazník, ktorý má v Orangei akýkoľvek hlasový paušál s mesačným poplatkom aspoň 10 eur, môže získať pevný internet do svojej domácnosti alebo výhodný balík internetu s TV teraz so zľavou až 5€ mesačne po dobu 30 mesiacov.

Akcia sa vzťahuje aj na mobilný internet, ktorý operátor v zľave ponúka za 4,99€ mesačne s tabletom, ktorý vám dá za 1€.

Výhody aj pre tých najnáročnejších

Ak ste jedným z tých zákazníkov, ktorí kvôli svojej práci, alebo len-tak potrebujú najvyšší paušál, Orange nezabudol ani na vás. Ak si od operátora zoberiete ktorýkoľvek neobmedzený paušál Panter Pro, Orange automaticky ako odmenu pribalí pre výhodnejšiu komunikáciu v roamingu až 1 000 minút na prichádzajúce roamingové hovory v EÚ a pri paušále Panter Pro 65€ a 100€ navyše aj 100 minút odchádzajúcich roamingových hovorov v EÚ na celú dobu viazanosti.

Bonus za prenos v hodnote 90€ a 150€

Bonus za prenesenie čísla pokračuje. Ak sa rozhodnete preniesť si k Orange svoje číslo, operátor vás odmení bonusom vo výške 90€, ak tak spravíte na predajni, alebo 150€, ak tak spravíte cez eshop. Bonus vám bude vyplácaný formou 5€ zľavy z mesačného poplatku za paušál.