Úvod Hry TIP: Duet – hra, ktorá zlepší koncentráciu a zničí nervy

TIP: Duet – hra, ktorá zlepší koncentráciu a zničí nervy

5

Ste znudení otrepanými hrami v Google Play a obzeráte sa po niečom, čo by ste po piatich minútach hrania nevypli? Hra Duet vás potom zaručene nesklame. Nie len, že vám pomôže zlepšiť sústredenie či reflexy, stratíte vďaka nej aj poriadny kus nervov.

Princíp hry Duet spočíva v úplne jednoduchom ovládaní dvoch rôzno-farebných guľôčok, ktoré pri pohybe spoločne vytvárajú akýsi kruh — rotujú teda v ľavo-smernom alebo pravo-smernom pohybe. Smer samozrejme volíte vy; jednoduchým pridržaním pravej alebo ľavej strany displeja určujete guľôčkam smer. Týmto ovládaním sa tak máte vyhýbať neustále prichádzajúcim (v niektorých prípadoch dokonca rotujúcim) objektom, a to v rôznych tvaroch alebo veľkostiach. Prekážky prichádzajú v odlišných intervaloch (záleží na dosiahnutej úrovni) z vrchnej časti displeja. Každý nepodarený ťah pritom zanechá na nezvládnutom objekte farebnú stopu (červenú alebo modrú) a pri každom reštarte levela ju znovu uvidíte. O skvelú spoločnosť popri napínavom hraní sa zase postará autentická hudba.

Duet je k dispozícii zdarma, no ak prahnete po lepšej hernej skúsenosti, plnú verziu zakúpite priamo v hre za pár drobných. Verzia zdarma vás totižto bude – ako inak – otravovať reklamou.

VIDEO: Android hra Duet

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kumobius.android.duet“]

Via: geek.com