Úvod Hry Čapkova Továreň Budúcna: Československá RPG hra plná nádeje na námet R.U.R. potrebuje...

Čapkova Továreň Budúcna: Československá RPG hra plná nádeje na námet R.U.R. potrebuje vašu pomoc!

2

Nestáva sa často, že sa stretneme s hrou, ktorá nás osloví ešte predtým, ako je vydaná a tobôž nie s hrou, ktorá pochádza z prakticky domáceho prostredia.

Novinka pochádza od vývojárskeho štúdia Fun 2 Robots, ktoré je zložené zo šikovných ľudí z Českej republiky ako aj zo Slovenska. Hra však potrebuje vašu pomoc a preto vývojári spustili na platforme Startovač kampaň, kde tak môžete spraviť. Potenciálny projekt tak potrebuje len pár dobrých ľudí a môže sa stať skutočnosťou.

ff

Vzhľadom na to, že možnosť podporiť projekt končí už o 13 dní a 7 hodín je nutné konať teraz. Hru už stihlo podporiť 43 štartérov, ktorí spoločne vyzbierali 36 865 korún. Do 90 000 Kč cieľa však ostáva ešte poriadny kus cesty. Tým, že hru podporíte môžete podľa toho, akou čiastkou prispeje získať či už samotnú hru, ako aj ďalšie odmeny. Medzi nimi sa napríklad nachádza prístup k beta testu, vaše meno na v „Credits“ na konci hry, plagát podpísaný tímom, špeciálnu verziu knihy R.U.R. podpísanú tímom a viac.

Future Factory v bodoch:

  • Rýchla hrateľnosť s vysokou variabilitou
  • Vysoká obtiažnosť
  • Štylizácia do 40-tych rokov
  • Inšpirované dielom Karla Čapka, R.U.R.
  • Jednoduché RPG prvky
  • Plány najskôr pre Windows Phone, neskôr pre Android a iOS
  • Otvorenie továrne už v zime 2014

Ukážka z beta verzie hry

Hra Future Factory (ang. názov pre medzinárodné publikum) už stihla dosiahnuť niekoľko veľkých úspechov. Podľa slov vývojárov sa dostala do úzkeho výberu 30-tich herných projektov z celej Európy, ktoré budú v novembri bojovať o Indie Prize Awardako jediná bude reprezentovať štúdia Českej republiky a Slovenska na súťaži v Belehrade.

platformy
Future Factory bude dostupná na všetkých veľkých platformách

 

Po každom spustení je iná

Obrovským lákadlom pre hráčov je fakt, že Future Factory je po každom spustení iná. “Procedurálne sa generujú celé poschodia, poradie aj výber miestností. Samotné miestnosti sú ale vyrábané tak, aby dávali zmysel po hrateľnej stránke. Každú jednu preto navrhujeme v jednoduchom editore, ktorý paralelne vyvíjame s hrou. Stavbou jedného levelu vás prevedie v najnovšom videu level dizajnér Zdeněk Záhora:“

Hru Future Factory, aka. Čapkovu Továreň Budúcna môžete podporiť na platforme Startovač čiastkami od 89 Kč (3,2€). Projekt môžete podporiť bankovým prevodom, platobnou kartou, cez PayPal, alebo zaslaním SMS správy. Bližšie informácie už ale nájdete na webe Startovača.

FutureFactory-screenshot-beta-6
FutureFactory-screenshot-beta-5
FutureFactory-screenshot-beta-4
FutureFactory-screenshot-beta-3
FutureFactory-screenshot-beta-2
FutureFactory-screenshot-beta-1

Podporiť hru Future Factory