Úvod Novinky Tieto boxerky ochránia vaše semenníky pred radiáciou z telefónu

Tieto boxerky ochránia vaše semenníky pred radiáciou z telefónu

3

Trápi vás, že by vám mohol telefón ožiariť semenníky a vy by ste tak mohli mať v živote problém splodiť potomka? Aplikáciu na to pravdepodobne nenájdete, no čo nájdete sú boxerky, ktoré sú schopné vás ochrániť. Vďaka hliníkovej vložke budete môcť používať svoj telefón, bez obáv o prípadné poškodenie vášho dedičstva.

Za spodným prádlom RadiaShield, stojí spoločnosť Belly Armour so sídlom v Manhattane. Produkt bol odpoveďou na štúdiu, ktorá bola vydaná v roku 2007. V štúdii bolo zistené, že mobilné telefóny sú zodpovedné za zníženie kvality spermií. Hovorkyňa Katherine Niefeld povedala, že väčšina mužov ani len netuší, čo sa deje v ich tele, počas používania mobilného telefónu. „Ak ste chlap, ako by ste vedeli, že vám nosenie telefónu vo vrecku môže znížiť kvalitu spermií?

belly-armour
Novinka od Belly Armour vás bude chrániť pred radiáciou telefónu

Nie všetky štúdie však jednohlasne tvrdili to, ako štúdia podľa ktorej sa riadi spoločnosť Belly Armour. To ich však nezastavilo v navrhnutí boxeriek, ktoré začali predávať za 49 dolárov/kus. Objednať si ich môžete priamo na tomto odkaze, no okrem 49 dolárov za produkt si musíte pripraviť aj 35 dolárov za poštovné.

Zdroje: BA, PA