Úvod Novinky Android Apple vadia spermie. Rosenbergovu aplikáciu neschválili, Google s ňou problém nemá

Apple vadia spermie. Rosenbergovu aplikáciu neschválili, Google s ňou problém nemá

5

Poznáte pána Rosenberga? Pravdepodobne ste už o ňom počuli, je to predsa tvorca hanbatých filmov zo susedného Česka, ktorý sa rozhodol expandovať. Presnejšie sa rozhodol navrhnúť mobilnú aplikáciu Pokin, ktorá meria sexuálny výkon.

V tom, čo aplikácia dokáže by problém nebol, keďže záujmy ľudí sú skutočne rôzne. V očiach Apple nastal problém v tom, že sa v logu aplikácie nachádza spermia. Na druhej strane, Google to nevadí, čo je evidentné aj z toho, že si aplikáciu môžete stiahnuť priamo z Google Play.

A čo táto aplikácia vlastne dokáže? Jej jediným účelom je meranie sexuálnej aktivity majiteľa. Pred špeciálnym momentom s vašou vzácnou polovičkou stačí smartfón položiť na matrac, alebo na miesto, kde sa to bude odohrávať. Očividne to má svoje limity, takže uspokojiť sa budete musieť s tradičnejšími radovánkami – žiadne balkónové bláznenie.

Telefón pomocou senzorov, presnejšie gyroskopu a akcelerometru zmeria dĺžku akcie a počet prírazov, alebo šťuchnutí, čo sa snaží napovedať aj názov aplikácie, ktoré vykonáte. To však nie je všetko, aplikácie zaznamená počet prírazov za minútu a to porovná s audio záznamom sexuálneho prejavu pri divočení.

Ak teda chcete vedieť či ste dobrí, priemerní alebo podpriemerní, aplikáciu jednoznačne odporúčame. Výsledky sa totiž anonymne posielajú na server, kde sa vyhodnotia. Aplikácia aj napriek nízkemu počtu zakúpení prišla s prvými zaujímavými údajmi. Tak napríklad najdlhšiu súlož majú mať pri troch minútach Japonci, naopak najviac prírazov za celú akciu aplikácia zaznamenala v počte 244 v Rusku.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.ackee.pokin“]

Zdroje: M, L