Úvod Aplikácie TIP: Vyliečte svoju závislosť na telefóne touto jednoduchou aplikáciou

TIP: Vyliečte svoju závislosť na telefóne touto jednoduchou aplikáciou

5

Mnohí z nás si na svoj telefón zvykli až tak, že do displeja hľadia aj počas aktivít, pri ktorých sa to vyslovene nehodí. Mám na mysli hlavne situácie s priateľmi či rodinou, kedy by ste sa mali venovať hlavne im a nie svojmu telefónu.

Ak sa v tom chcene či nechcene vidíte, nemajte strach. Na pomoc prichádza aplikácia Offtime, ktorá zozbiera všetky dôležité informácie o tom, koľko času trávite s vašim mobilným miláčikom a čo všetko na ňom robíte.

Aplikácia bola doteraz v uzavretej bete, no vývojári už vychytali všetky chyby, ktoré našli a tak ju sprístupnili všetkým ľuďom po celom svete. Offtime pritom prináša zaujímavý dizajn, ktorý by sa dal prirovnať ku kartičkám, na ktoré sme si už zvykli vďaka Google.

offtime-1 offtime-2

Samotná aplikácia pritom sleduje, čo robíte s telefónom, na základe čoho vám vypočíta, či je používanie vášho telefónu vyvážené, alebo či by ste mali popremýšľať nad tým, koľko času s ním trávite. Do rôznych aktivít sa započítava počet správ, prevolaných minút, spustených aplikácií či odomknutí displeja a viac.

offtime-3 offtime-4

Ak vás prospekt získania prehľadu nad tým, čo všetko robíte na svojom smartfóne zaujal, zamierte do Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=co.offtime.kit“]

Zdroj: PA