Úvod Aplikácie TV JOJ predstavila aplikáciu TeleRolo: Overí či ich sledujete, ak áno, máte...

TV JOJ predstavila aplikáciu TeleRolo: Overí či ich sledujete, ak áno, máte šancu vyhrať

11

Televízia JOJ si pre svojich divákov pripravila novinku. Jedná sa o aplikáciu TeleRolo, ktorá bude počítať čas strávený sledovaním jej programov. Spolu s uvedením aplikácie štartuje aj súťaž, ktorá je s ňou priamou spojená.

Princíp je jednoduchý. Vašou úlohou bude sledovať TV JOJ pravidelne a aspoň dve a pol hodiny každý deň. Nazbierať pritom musíte 100 odpozeraných hodín, teda 100%. Za jeden deň môžete nazbierať najviac 2,5%.

Aby TV JOJ vedela či ich programy skutočne sledujete, vytvorila aplikáciu TeleRolo, ktorá funguje na princípe rozpoznávania zvuku, ktorý porovnáva s live vysielaním televízie JOJ. Po identifikovanej zhode začne aplikácia rátať čas, ktorý strávi užívateľ sledovaním TV JOJ. Za každú rozpoznanú hodinu sledovania môže divák získať jedno súťažné percento, denne však maximálne 2,5%. Percentá môžu diváci denne v čase od 18:00 do 23:00.

Po dosiahnutí súťažných 100 %, t.j. za 100 hodín sledovania TV JOJ získava každý užívateľ lukratívnu cenu podľa vlastného výberu z katalógu výhier, ktorý je v aplikácii pravidelne aktualizovaný a dopĺňaný. Diváci tak môžu získať spolu viac ako 27-tisíc atraktívnych cien v celkovej hodnote viac ako 1,7 milióna eur,“ vysvetľuje TV JOJ.

telerolo1 telerolo2 telerolo3

Do súťaže sa môžu zapojiť len občania Slovenskej republiky, ktorí dovŕšili vek 15 rokov a sú majiteľmi smartfónov s operačným systémom iOS alebo Android.

Dnes doobeda sa na serveri DSL.sk objavili informácie o tom, že aplikácia pre komunikáciu so serverom využíva nezabezpečenú komunikáciu. Nahrávané vzorky pritom podľa analýzy redaktorov mali byť ľahko vypočuteľné a prípadne zneužité. TV JOJ podobné prehlásenia odmieta, čo sa odrazilo aj v ich vyhlásení.

Propagačná súťaž, ako aj samotná aplikácia TeleRolo, je zameraná výlučne na aktívne zapojenie divákov do sledovania vysielania televízie JOJ a ich odmeňovanie za prejavenú vernosť, pričom za žiadnych okolností nedochádza k zaznamenávaniu alebo uchovávaniu akýchkoľvek citlivých informácií, ani k iným zásahom do súkromia.

Aplikácia má pritom fungovať podobne, ako napríklad Shazam či SoundHound, ktoré svojim používateľom  umožňujú zaznamenať zvukovú stopu, ktorú potom porovnávajú s verejne dostupnou hudobnou databázou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.telerolo“]

Zdroj: Tlačová správa