Úvod Konkurencia Apple VIDEO: Test ohnutia – iPhone 6 Plus vs Galaxy Note 3

VIDEO: Test ohnutia – iPhone 6 Plus vs Galaxy Note 3

19

Akste od včera večera zavítali na internet, určite ste si všimli niekoľko fotografií, ktoré vyobrazujú nový iPhone 6 Plus mierne ohnutý. Na tieto fotografie sa rozhodol zareagovať Lew z Unbox Therapy, ktorý pre naše zvedavé oči ohol hneď dve high-end zariadenia.

Vo videu môžete vidieť, ako sa nový iPhone 6 Plus ohne relatívne jednoducho hneď pod tlačidlami na menenie hlasitosti.

Hneď ako Lew publikoval video s ohýbaním iPhone 6 Plus, na Twitter mu začali chodiť správy o tom, ktoré tvrdili, že všetky veľké telefóny trpia podobným problémom a že to nie je nič nezvyčajné. Na YouTube sa tak objavilo ďalšie podobné video, akurát teraz sa ohýbal Galaxy Note 3. Na ten zatlačil z celej sily, pričom mal Note 3 zavŕzgať, no telefón sa neohol. Na druhej strane, vo videu sa spomína, ako sa pri snažení vrátiť iPhone 6 Plus do pôvodného stavu stala menšia tragédia a displej praskol presne na tom mieste, kde sa telefón ohol.

Každopádne, výsledky by nás nemali prekvapiť. Predsa len, iPhone 6 Plus je z kovu, zatiaľ čo Galaxy Note 3 je z plastu. Tak, ako už ľudia s plastovými zariadeniami tvrdili dlhé roky, plast má jednu veľkú výhodu a tou je to, že jednoducho vydrží viac.

Stalo sa vám už niekedy niečo podobné? Ak áno, ako nakoniec dopadlo vaše zariadenie?

Zdroj: AM