Úvod Aplikácie Odteraz už môžete oficiálne vrátiť kúpené aplikácie do dvoch hodín od stiahnutia

Odteraz už môžete oficiálne vrátiť kúpené aplikácie do dvoch hodín od stiahnutia

6

Možnosť vrátiť kúpenú aplikáciu či hru do niekoľkých minút bola vždy veľmi šikovná možnosť. Možno ste sa chceli presvedčiť, že vám daná hra na vašom zariadení pôjde bez sekania, alebo ste rýchlo chceli otestovať určitú funkciu aplikácie. Nie pre všetkých bol však čas 15 minút dostatočný. Ak si však dnes kúpite aplikáciu a vrátite sa do Google Play do dvoch hodín, stále vám pri nej bude svietiť tlačidlo pre vrátenie peňazí.

Ak ste na Android platforme od jej začiatku, možno si pamätáte, že Google zo začiatku poskytoval 24 hodín na vrátenie aplikácie či hry. Asi vás neprekvapí to, že vývojári sa začali na takto dlhý čas sťažovať a tak ho Google rapídne znížil na krátkych 15 minút. Spoločnosť však opäť nabrala rozum a čas, v ktorom je zakúpenú aplikáciu možné vrátiť opäť predĺžila.

Ak by sa vám náhodou podarilo prešvihnúť dvojhodinový limit pre vrátenie aplikácie, resp. hry, na vine budete viac menej len vy, no pomôcť by vám mohlo ešte kontaktovanie vývojára, ktorý by vám peniaze mohol vrátiť. Na platforme Windows Phone môžu vývojári svojim používateľom aktivovať skúšobnú dobu, na iOS chýba akékoľvek riešenie.

Zdroj: TV