Úvod Konkurencia Apple Majitelia iPhone 6 Plus sa sťažujú: 1000€ telefón sa im ohol vo...

Majitelia iPhone 6 Plus sa sťažujú: 1000€ telefón sa im ohol vo vrecku

94

Majitelia novo predstaveného iPhone 6 sa začali sťažovať na jeho kvalitu spracovania. Na diskusnom fóre servera MacRumors totiž pribúdajú sťažnosti na to, že sa prvým majiteľom zariadenie ohlo vo vrecku.

Týchto sťažností zatiaľ nie je veľa, no neustále ich pribúda. Podľa slov jednotlivých majiteľov sa im telefón ohol počas tancovania, večerania, šoférovania ba dokonca počas svadby.

ohnuty-iphone-6-plus
Jednému majiteľovi sa takto ohol jeho iPhone 6 Plus

Včera som z domu odišiel o 10 ráno s iPhonom v PREDNOM vrecku mojich nohavíc k saku. Približne 4 hodiny som šoféroval na svadbu, na ktorej som väčšinu času presedel, napríklad pri večeri a približne 2-3 hodiny som tancoval. Zo svadby som odišiel o 2 hodine ráno, vyspal som sa a opäť som 4 hodiny šoféroval domov.

Celkovo tak bol 6 plus vo vrecku počas sedenia približne 18 hodín.

Keď som si doma iPhone položil na stolík, zbadal som, že odraz svetla z jeho displeja už nebol taký, ako predtým.

dalsi-ohnuty-iphone
Ďalší prípad ohnutého iPhone 6 Plus

Samozrejme, takáto deformácia pri niektorých modeloch iPhonov nie je nič nezvyčajné, alebo nové. Spomenúť si napríklad môžete na prípady ohnutých modelov iPhone 5 či iPhone 5s. Najväčším problémom iPhone 6 Plus je fakt, že je veľký a príliš ľahký, kvôli čomu sa ohne oveľa jednoduchšie, ako keď by bol o niečo menší, poprípade o niečo pevnejší.

Stalo sa vám už, že sa vám vo vrecku ohol telefón?

Zdroje: M, F