Úvod Novinky Samsung Galaxy A5: 5” HD displej, mid-range špecifikácie a kovová konštrukcia

Samsung Galaxy A5: 5” HD displej, mid-range špecifikácie a kovová konštrukcia

3

Samsung s ich novým Galaxy Alpha pravdepodobne začal novú kategóriu zariadení, ktoré budú spadať do radu „Galaxy A.“ Podľa momentálne dostupných informácií sa dá predpokladať, že zariadenie z tohto radu budú ponúkať špecifikácie strednej a vyššej triedy, pričom disponovať budú podobným dizajnom ako Galaxy Alpha. Server SamMobile dnes zverejnil fotografie nového Galaxy A5 (SM-A500F), ktoré má byť jedno z troch nových zariadení radu Galaxy A.

Doteraz sa predpokladalo, že novinky by mali ponúkať kovovú konštrukciu, no človek, ktorý má k tomuto zariadeniu prístup tvrdí, že konštrukcia nie je vyrobená ani z plastu, ani z kovu, no v ruke aj napriek tomu pôsobí chladno. Jedno je ale jasné. Galaxy A5 disponuje podobným dizajnom, ako Galaxy Alpha.

Čo sa týka špecifikácií, Galaxy S5 ponúka 5-palcový Super AMOLED displej, štvorjadrový čipset Snapdragon 400, 13 MPix zadný fotoaparát, 5 MPix predný fotoaparát, 2 300 mAh batériu a 16 GB vnútornej pamäti s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty. Na fotografii s informáciami o zariadení môžeme vidieť, že Samsung doň nainštaloval najnovší Android 4.4.4 KitKat a telefón by mal okrem toho disponovať najnovšou verziou používateľského rozhrania TouchWiz, ktorú ponúka aj Galaxy Note 4.

Samsung-Galaxy-A5-1
Samsung-Galaxy-A5-2
Samsung-Galaxy-A5-3
Samsung-Galaxy-A5-4
Samsung-Galaxy-A5-5
Samsung-Galaxy-A5-6
Samsung-Galaxy-A5-7
Samsung-Galaxy-A5-8

Zdroj: PA