Úvod Novinky Apple terčom výsmechu: Najprv zohnutý iPhone, potom nepodarená aktualizácia, ktorá pokazila aj...

Apple terčom výsmechu: Najprv zohnutý iPhone, potom nepodarená aktualizácia, ktorá pokazila aj fungujúce telefóny

69

Apple momentálne v technologickej sfére nezažíva najlepšie dni. Na internete sa totiž objavila ďalšia kauza s názvom „bendgate.“ Ak ste to niekde videli napísané, no neviete, čo to znamená, dovoľte mi vám to rýchlo vysvetliť.

Ešte za čias iPhone 4, ktorý mal problémy so silou signálu (stačilo rukou zakryť časť zariadenia, ktoré následne stratilo signál) vznikla kauza #antennagate, ktorá mala zlučovať všetkých ľudí s rovnakým problémom pod jednu virtuálnu strechu. Po predstavení iPhone 5, ktorého kov sa rýchlo odrel vznikla kauza #scuffgate. Pri iPhone 6 Plus zas vznikla kauza #bendgate. Ako vidíte, podobné kauzy vznikajú len pri nových telefónoch od Apple.

Niet sa ale čomu čudovať. Jednotlivých modelov sa predá ďaleko viac, než akéhokoľvek Android smartfónu a ich cena je väčšinou rovnako vysoká, alebo vyššia než cena aj tých najdrahších Android smartfónov. Zákazníci tak očakávajú najvyššiu možnú kvalitu, ktorú nie vždy dostanú.

Výsledkom poslednej kauzy je séria vtipných obrázkov, ktoré sa vysmievajú Apple z toho, aké jednoduché je ohnúť ich „až“ 1 000 eurový smartfón.

To však nie je všetko, čo sa Apple prihodilo. Včera sa rozhodli vypustiť aktualizáciu na iOS 8.0.1. Na tom by nič nebolo, ak by táto aplikácia nepokazila preslávený Touch ID a nepokazila to, ako smartfóny spracovávajú signál siete. Jedno je hlavné, všetko sú to len vtípky, na ktorých sa treba zabaviť a nebyť z nich nepríjemný. Tak teda užívajte, niektoré obrázky fakt stoja za to!

UPOZORNENIE: Niektoré obrázky nie sú vhodné pre citlivejšie povahy

bend-2
bend-3
bend-4
bend-5
bend-6
bend-7
bend-8
bend-9
bend-10
bend-13
bend-15
bend-16
burito
bend-11
kitkat

Zdroj: PA