Úvod Aplikácie TIP: Televízie v mobile – krásna slovenská aplikácia na pozeranie SK a...

TIP: Televízie v mobile – krásna slovenská aplikácia na pozeranie SK a CZ TV staníc

34

NaSlovensku máme niekoľko veľmi šikovných vývojárov a grafikov, o čom svedčí aj nová aplikácia na sledovanie slovenských a českých TV staníc, Televízie v mobile. Je pravda, že na Google Play sa podobných aplikácií nachádza už viac a väčšina z nich čerpá z rovnakého zdroja, no dizajnovo sa na novinku od vývojárov z Pears nechytá ani jedna.

Vzhľad je teda hlavným lákadlom a prednosťou novej aplikácie. Zoznamy TV staníc, ktoré môžete pozerať máte rozdelené do niekoľkých záložiek. Medzi nimi sa môžete pohybovať jednoduchým swipnutím vpravo či vľavo. Záložky pritom zobrazujú najnovšie pridané streamy, vaše obľúbené stanice, alebo všetky dokopy.

televizie-v-mobile-1 televizie-v-mobile-2 televizie-v-mobile-3 televizie-v-mobile-4

V aplikácii sa nachádza celkom 21 rôznych staníc. K dispozícii budete mať všetky známe aj menej známe slovenské a české stanice, ktoré sa vám pre väčší komfort pri používaní spustia vo vstavanom prehrávači. Ak rozmýšľate nad tým, ako si pozeraním TV skrátiť čas povedzme v práci či v škole, uistite sa, že ste pripojení na Wi-Fi, keďže prehrávanie videa spotrebuje veľký objem dát. Cez mesačný limit by ste sa na mobilnom internete mohli dostať aj do niekoľkých hodín.

Keď sme už pri tom prehrávaní jednotlivých streamov, ich kvalita je výborná a pri testovaní sa nám ani jeden zo streamov nezastavil. To, že sa tak ani raz nestane samozrejme nie je vylúčené. Najväčšiu úlohu v tom, ako dobre pracuje stream zohráva pripojenie k internetu, či už vaše, alebo samotného servera, cez ktorý sa stream posiela používateľom.

Keďže sa jedná o slovenských vývojárov, nezabudnite mu im do diskusie nižšie poslať nejaké tie komentáre či už s kritikou, alebo pochvalami, aby vedeli čo robia dobre a v čom sa majú naopak zlepšiť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.ragex.televizie“]

televizie-v-mobile-4
televizie-v-mobile-3
televizie-v-mobile-2
televizie-v-mobile-1
televizie-v-mobile-5
televizie-v-mobile-6
televizie-v-mobile-7
televizie-v-mobile-8
televizie-v-mobile-9
televizie-v-mobile-10
televizie-v-mobile-11