Úvod Novinky Ukradol peňaženku, nešťastný majiteľ ho vypátral a strelil do srdca. Pred istou...

Ukradol peňaženku, nešťastný majiteľ ho vypátral a strelil do srdca. Pred istou smrťou ho zachránil tento mobil!

7

Nasvete je niekoľko zaujímavých modelov telefónov, o ktorých možno ani neviete. Jedným z nich je obrovský 6,3 palcový Samsung Galaxy Mega 6.3, ktorý by sa vám do tesnejších nohavíc veľmi nezmestil. Telefón bol predstavený už dávnejšie a tak sme naň takmer zabudli. Takmer. Rozhodol sa totiž pripomenúť hrdinským činom.

V Taiwane sa ľudia snažia prežiť podobne ako na Slovensku. Doba je tam ťažká a tak takmer všetci obracajú každú jednu mincu. Viete si teda predstaviť tú frustráciu, keď jednému nešťastníkovi ukradli peňaženku, v ktorej mal určitú čiastku peňazí. Majiteľ peňaženky sa rozhodol vystopovať zlodeja, čo sa mu aj podarilo. Situáciu sa však rozhodol riešiť veľmi svojsky. Vytiahol pištoľ a zlodeja strelil do hrudníka.

galaxy-mega-vrecko
S uskladnením Galaxy Mega 6.3 vo vrecku by ste mohli mať problém

Už by z toho bola bývala tragédia a pravdepodobne smrť zlodeja priamo na mieste, ak by vo vrecku v košeli nemal obrovský Galaxy Mega 6.3. Tento hrdinský telefón absorboval projektil a tým mu zachránil život. Telefón bol chránený puzdrom, ktoré určite taktiež pomohlo. Podľa fotografie vyššie to vyzerá tak, že guľku nakoniec zastavila matičná doska, alebo batéria.

Informoval o tom server Phone Arena.