Úvod Novinky Samsung vám pri kúpe smartfónu Galaxy S5 vráti 100€

Samsung vám pri kúpe smartfónu Galaxy S5 vráti 100€

17

Spoločnosť Samsung pripravila pre zákazníkov mimoriadnu ponuku.

Od 1. septembra až do 21. septembra tohto roku – alebo do vypredania zásob – dostanú noví majitelia najmodernejšieho smartfónu GALAXY S5 späť čiastku 100 €.

Akcia platí pre limitovaný počet zaregistrovaných a k získaniu zľavy sa stačí po nákupe zaregistrovať na webových stránkach www.samsung-bonus.eu, vyplniť výrobné číslo zakúpeného prístroja a nahrať kópiu dokladu o zaplatení. Samsung peniaze následne zašle zákazníkovi na účet, alebo šekom.

Ponuka sa vzťahuje len na prístroje zakúpené u mobilných operátorov Orange SlovenskoSlovak Telekom (prístroje z iných predajní nebudú akceptované).

Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak:

Samsung GALAXY S5 je prémiový smartfón, ktorý nadväzuje na odkaz svojich úspešných predchodcov. Od svojho uvedenia na jar tohto roku si už našiel veľa priaznivcov vďaka svojim pokročilým funkciám a zvýšenej odolnosti.

V spolupráci s našimi obchodnými partnermi sme sa rozhodli ponúknuť zákazníkom možnosť vrátenia časti kúpnej ceny GALAXY S5 späť a veríme, že tento krok umožní ďalším ľuďom vyskúšať to najlepšie z dielne Samsungu.

Plánujete v najbližšom období výmenu smartfónu? Uvažovali by ste nad Galaxy S5?

zdroj: Tlačová správa