Úvod Novinky OnePlus One sa od októbra bude konečne dať objednať aj bez pozvánky

OnePlus One sa od októbra bude konečne dať objednať aj bez pozvánky

18
OnePlus One - 3 100 mAh

Akste si chceli kúpiť OnePlus One, no nedostali ste sa k pozvánke, alebo vám celý systém pozvánok znechutil celé zariadenie natoľko, že ste sa ho rozhodli ignorovať, zbystrite pozornosť. Na webe Redditu sa často uskutočňuje tzv. „AMA“ – Ask Me Anything a tentokrát na otázky odpovedal výrobca OnePlus.

Spoločnosť obdržala jednu zaujímavú otázku, ktorá sa týkala zrušenia nutnosti pozvánky pre možnosť objednania ich OnePlus One. V odpovedi sa objavili hneď dva možné dátumy. Podľa prvotných plánov mali pozvánky zrušiť už v septembri, no technicky to nestíhajú implementovať a tak sa tento odhad posunul na október.

Jednať sa však má o možnosť „pred-objednania,“ a momentálne okrem samotnej spoločnosti asi nikto iný netuší, ako bude fungovať.

Pre nadšencov tohto výrobcu však nemáme len dobré správy. Mnohí z vás sa tešili na zadný kryt z bambusu. Pri inšpekcii v ňom našli malú chybičku, ktorú budú musieť opraviť. To ale znamená, že uvedenie na trh sa bude musieť posunúť. OnePlus zatiaľ nestanovil presný dátum.

Objednáte si OnePlus One, keď sa bude dať kúpiť bez pozvánky, alebo ste už stratili záujem?

Informoval o tom server Android Authority.