Úvod Novinky noPhone je nerozbitný, absolútne vodotesný, odolný voči špionáži a nevyžaduje batériu

noPhone je nerozbitný, absolútne vodotesný, odolný voči špionáži a nevyžaduje batériu

18

Ajvám prekážajú limitácie terajších smartfónov? Jeden má malú výdrž batérie, o druhom sa v správach píše, aké jednoduché ho je hacknúť a tretí sa zas rozbije aj pri páde z výšky 30 centimetrov.

Možno sa preto pýtate, že v čom je noPhone taký špeciálny? Hneď prvou výhodou, ktorú opisuje jeho tvorca je, že už nikdy nepocítite ten nepríjemne prázdny stisk vašej ruky. noPhone môžete stískať celé dni a nič sa mu nestane. noPhone má však aj ďalšie výhody. Je v podstate nerozbitný a úplne vodotesný a pre svoju existenciu nepotrebuje nič, dokonca ani batériu. Ak sa vám noPhone podarí vybiť, dajte nám vedieť, darujeme vám diplom.

Jedinou malou nevýhodou je absencia displeja, fotoaparátu, akejkoľvek konektivity či operačného systému. Niekoľko expertov v technológiách odporučilo využívanie noPhone v inštitúciách, ktoré sa venujú ľuďom závislým na Candy Crush a ďalších hrách či službách spojených s používaním telefónu.

nophone2

S noPhone sú spokojní už aj prví majitelia. Katie píše, že vďaka noPhone už celý týždeň svojmu bývalému priateľovi neposlala SMS správu počas toho, ako bola opitá. Whitney sa zas priznala, že vďaka noPhone sa jej komunikačné schopnosti s ľuďmi zlepšili o 73%.

noPhone je teda skvelou voľbou pre všetkých tých, ktorí na moderných smartfónoch vidia veľa chýb, no chcú byť in a v ruke držať plastový kváder.