Úvod Android Wear Inteligentné hodinky OneWatch od OnePlus: Titánové telo, zafírové sklo a okrúhly displej

Inteligentné hodinky OneWatch od OnePlus: Titánové telo, zafírové sklo a okrúhly displej

6

Zatiaľ čo smartfón spoločnosti OnePlus nebol až tak úspešný, ako by si jeho tvorcovia priali, hlavne kvôli pomalému procesu posielania a výroby, OnePlus svoju snahu nevzdáva a už teraz nás láka na ich ďalší produkt. Tým by mali byť inteligentné hodinky OneWatch.

Podobne ako Moto360, aj OneWatch používajú okrúhly OLED displej, ktorého chráni zafírové sklo. Samotný displej po bokoch lemuje titán, čo pridáva na kvalite spracovania, ako aj na dizajne hodiniek, ktorý je skutočne krásny. Hodinky majú jeden ovládací prvok pomocou ktorého sa dajú nastaviť. Čo je však zaujímavé je implementácia batérie, ktorá by mala byť umiestnená v remienku, vďaka čomu by mala byť ohybná a schopná nabiť sa bezdrôtovo.

oneplus-onewatch

Hodinky OneWatch by mali byť menšie než riešenie od Motoroly v podobe Moto 360, čo by mohlo vyhovovať hlavne tým, ktorí chcú menej nápadné hodinky, no s podobnou funkcionalitou.

Čo sa dostupnosti týka, tam vás musíme sklamať. OnePlus má na hodinkách stále pracovať a momentálne nie je jasné, že kedy presne by mali byť predstavené a pripravené na kúpu. Vyzerá to však tak, že hodinky skutočne existujú. Teraz neostáva nič iné, len pevne dúfať, že sa na rozdiel od smartfónu OnePlus One budú dať zakúpiť.

Informoval o tom server Phone Arena.