Úvod Výrobcovia Google Google na jeseň možno predstaví 5,2“ aj 5,9“ Nexus smartfóny

Google na jeseň možno predstaví 5,2“ aj 5,9“ Nexus smartfóny

6

Väčšina informácií ohľadom chystaného smartfónu Nexus X bola založená na zariadení Moto S. Nexus X by mal s ním byť takmer totožný – líšiť sa možno budú len v softvéri a fotoaparátoch. Len minulý týždeň sa na svetlo sveta prebojovala informácia, že Motorola pracuje na 8 zariadeniach. Z nich majú dva reprezentovať dva rôzne modely zariadenia Moto S. Aj vďaka tejto informácií to vyzerá tak, že sa na jeseň možno dočkáme dvoch rôznych veľkostí Nexus smartfónov.

Motorola testuje dve verzie Moto S, jednu s 5,9-palcovým a druhý s 5,2-palcovým displejom a ktorý displej bude populárnejší sa rozhodne až pri predstavení Moto X+1. Podľa zdroja, ktorý je súčasťou dodávateľského reťazca sa mal Google rozhodnúť pre 5,9-palcovú verziu Nexus X ako pre hlavnú, no pracovať má aj na 5,2-palcovej verzii.

To by teda vysvetľovalo, prečo sa na internete nachádzajú zmienky o 5,2-palcovom Nexuse, no ešte viac ich je ohľadom jeho 5,9-palcovej verzii. Koncom októbra by sme sa teda mohli dočkať hneď dvoch Nexus smartfónov a jedného 8,9-palcového tabletu od HTC. Môžete sa spoľahnúť na to, že časom sa objaví viac a viac informácií. Ak si teda plánujete kúpiť nový Nexus, sledujte nás aj naďalej!

Upozornil na to server Phone Arena.