Úvod Výrobcovia LG TIP: LG G3 je lacnejší než kedykoľvek predtým. Jeho cena práve klesla...

TIP: LG G3 je lacnejší než kedykoľvek predtým. Jeho cena práve klesla o desiatky eur

18
    LG G3
9.3
      NAJNIŽŠIA CENA

LGG3 je jedno z najhorúcejších zariadení tohto roka a niet pochýb o tom, že je po ňom poriadne vysoký dopyt. Pri jeho uvedení na trh sme boli milo prekvapení tým, že sa jeho cena na rozdiel od konkurenčných modelov udržala pod hladinou 600€. Je to však stále vysoká cena, ktorú si nemôže dovoliť zaplatiť z vrecka len tak hocikto. Je preto pekné vidieť, že cena sa začala posúvať smerom nadol.

U slovenských predajcov, ktorí predávajú oficiálnu verziu tohto zariadenia však práve klesla cena, ktorá sa od pôvodnej líši o celkom šťavnatých 100 eur. Medzi predajcami, ktorí ponúkajú novú cenu, ktorá klesla pod 500 eur a majú zariadenie na sklade sa nachádza Shoppie.sk, Hej.sk či mp3.sk. Celý zoznam však môžete nájsť na Heureke, kde sa okrem iného nachádzajú aj možnosti zakúpenia zariadenia za ešte nižšiu cenu, no v tom prípade už nemusí ísť o oficiálnu distribúciu určenú pre slovenský trh.

Kúpili ste si LG G3, resp. plánujete si ho kúpiť? Ak sa stále neviete rozhodnúť, prečítajte si naše prvé pocity a počkajte si na našu plnú recenziu, ktorá by mala byť dostupná v nadchádzajúcich dňoch.

Vývoj ceny LG G3

Graf ceny produktu LG D855 G3 16GB poskytuje server Heureka.sk