Úvod Výrobcovia HTC TIP: HTC One M8 v poriadnej zľave, kúpite ho už aj za...

TIP: HTC One M8 v poriadnej zľave, kúpite ho už aj za menej než 480€!

8
    HTC One (M8)
8.9
      NAJNIŽŠIA CENA

Máte záujem o jeden zo smartfónov s najlepšími komponentmi, aké sa momentálne dajú zohnať? V tom prípade vám odporúčame kúpiť si HTC One M8.

Tento smartfón je tu s nami nejaký ten piatok, to je pravda, no v posledných týždňoch jeho cena rapídne klesla. Ešte nedávno stál vyše 500 eur a teraz ho kúpite aj za 458 eur bez DPH, prípadne za 470 eur, vrátane 20% DPH. Tým pádom je približne o 20 eur lacnejší, ako konkurenčné modely od Samsungu či Sony.

HTC One M8 navyše ponúkne kvalitnú konštrukciu z brúseného hliníku, dva kvalitné stereo reproduktory a bohužiaľ aj celkom neobľúbený 4,1 ultrapixelový fotoaparát. V dnešnej dobe by to však nemusel byť až taký problém, veď čoraz viac letí „selfie“ a predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpix a širokouhlým objektívom by sklamať nemal.

Ďalej samozrejme dostanete 5 palcový full HD displej, Snapdragon 801, Adreno 330, 2 600 mAh batériu, ktorá vydrží prekvapivo dlho a 2 GB pamäte RAM. Nechýba ani prémiové spracovanie z kovu, ktorému sa veľa telefónov len tak ľahko nevyrovná.

Ak vám teda nevadí fotoaparát s nižším rozlíšením, rozhodne odporúčame zadovážiť si toto zariadenie. V diskusii nám môžete nechať tip na high-end zariadenie, ktoré sa podľa vás oplatí momentálne kúpiť najviac. Inšpirovať tak môžete všetkých čitateľov.