Úvod Výrobcovia HTC Samsung odmietol vymeniť zhorený Galaxy S4. Smutnému majiteľovi HTC poslalo nový One...

Samsung odmietol vymeniť zhorený Galaxy S4. Smutnému majiteľovi HTC poslalo nový One (M8)

60
    HTC One (M8)
8.9
      NAJNIŽŠIA CENA

Približne pred mesiacom sa na Reddite začal črtať zaujímavý príbeh. Smutnému a hlavne vystrašenému majiteľovi Galaxy S4 totiž počas spánku začal horieť telefón. Keď sa prebudil, zariadenie bolo už v takom stave, že sa s ním nedalo nič robiť. Smutný majiteľ sa tak rozhodol spýtať Samsungu, či by mu ho nevymenili, keďže horieť začal pri nabíjaní.

V zariadení sa pritom nenachádzala dokúpená batéria, ani iné neoriginálne príslušenstvo. Nešťastný majiteľ sa tak snažil spojiť so Samsungom či už cez infolinku, alebo priamo cez sociálne siete ako Facebook, Twitter či Google+. Jediné čo však dostal bola tvrdá a nekompromisná ignorácia.

Nakoniec sa mu však so Samsungom podarilo spojiť a ten mu poslal krabičku, do ktorej mal spálený Galaxy S4 zabaliť a poslať späť. Sľúbili mu, že mu zaň pošlú čisto nový kus. To sa však nestalo a po tom, ako obdržali zhorený kus ho opäť začali ignorovať.

Po mesiaci však smutný majiteľ obdržal správu od HTC. Tí mu ponúkli nie minuloročný model, ktorým je Galaxy S4 bez debaty je ale tohtoročnú vlajkovú loď HTC One M8.

Dá sa predpokladať, že po tomto fiasku Samsung neostane ticho a bude sa snažiť vysvetliť kde nastal problém. Jedno je však jasné, stratili minimálne jedného zákazníka, no podľa komentárov na Reddite ich bude pravdepodobne oveľa viac.

Na príbeh upozornil server GSM Arena.