Úvod Konkurencia Apple Samsung odkazuje majiteľom iPhonu: Nečakajte, veľký displej môžete mať už teraz!

Samsung odkazuje majiteľom iPhonu: Nečakajte, veľký displej môžete mať už teraz!

7

Celý technologický svet, vrátane Samsungu očakáva, ako Apple znovu vynájde koleso zväčšením displeja na novom iPhone. Juhokórejský výrobca sa toho rozhodol využiť vo svojej novej reklame, ktorá si robí srandu z ľudí čakajúcich na iPhone 6.

Spoločnosti si zo seba v reklamách uťahujú už niekoľko rokov, no dnes Samsung túto žabomyšiu vojnu posunul do ďalšej úrovne. Spravil si totiž srandu zo zariadenia, ktoré zatiaľ nebolo predstavené. V reklame sa nachádzajú dvaja ľudia. Jeden z nich vlastní Galaxy S5, druhý z nich vlastní iPhone, pričom sa veľmi teší na väčší model, ktorý spoločnosť s veľkou pravdepodobnosťou predstaví túto jeseň. Chlapík s Galaxy S5 mu len tak bokom pripomenie, že zariadenia s väčšími displejmi nie sú nič nové a že si ich môže kúpiť už dnes.

Samsung sa tým teda snaží naznačiť, že je zbytočné čakať na väčší iPhone 6, keď už teraz si môžete kúpiť Galaxy S5 s 5,1 palcovým Full HD displejom. Či bude ich reklama úspešná sa dozvieme po prezretí finančných výsledkov za aktuálny štvrťrok, ktoré budú dostupné v októbri.

Informoval o tom server Techno Buffalo.