Úvod Novinky O2 spúšťa novú akciu. Kartu O2 Fér vám dá za 0€, k...

O2 spúšťa novú akciu. Kartu O2 Fér vám dá za 0€, k nej dostanete 100% bonus za prvé dobitie a viac

12

Tretí najväčší operátor na Slovensku, O2, od dnes spúšťa novú akciu, ktorá je určená pre nových zákazníkov. Tí si od dnes môžu objednať kartu O2 Fér, ktorú si cez eshop môžu kúpiť úplne zadarmo, pričom operátor vám ju doručí úplne zadarmo, či už ste na Slovensku, alebo v Českej republike.

Okrem k tomu dostanete až 100% bonus pri prvom nabití, takže to nezabudnite využiť.

„Zákazník s novou SIM kartou získava okrem 100% bonusu aj služby „Odporučte a získajte“ na prvé 3 mesiace bezplatne, volania po 1. minúte do siete O2 zadarmo, volania a SMS zo Slovenska a do celej EÚ za ceny ako na Slovensku a internet, volania a správy v ČR za ceny ako na Slovensku. SIM kartu O2 Fér si môžu zákazníci aktivovať prostredníctvom zóny Moje O2 alebo cez Zákaznícku linku 949,“ informuje operátor.

Na jedno rodné číslo si môžete objednať až 3 SIM karty mesačne. Čo sa cien v rámci O2 Fér týka, operátor spoplatňuje volania do všetkých sietí v SR a volania zo SR a z ČR do krajín EÚ sumou 0,13€/minútu. V prípade SMS za rovnakých podmienok je to cena 0,06€/sms. Volania do siete O2 Slovensko sú po 1. minúte úplne zadarmo a rovnako nemôžeme zabudnúť ani na program Internet na deň, ktorý stojí 0,5€/deň.

Spoločnosť o tom informovala prostredníctvom tlačovej správy.