Úvod Aplikácie Poradíme vám ako získať platené aplikácie úplne zadarmo!

Poradíme vám ako získať platené aplikácie úplne zadarmo!

32

Aplikácie, aplikácie, aplikácie…bez nich by neboli naše smartfóny ani z ďaleka tak inteligentné a práve vďaka nim môžeme komunikovať, prehliadať internet, pozerať videá, kontrolovať sociálne siete, nechať sa navigovať a mnoho, mnoho ďalšieho.

Ak máte pásku cez oko a na ramene papagája, nasledujúcich pár tipov vás zaujímať nebude. Nejedná sa totižto o žiadne pirátske metódy ani warez.

Existuje niekoľko možností ako sa dostať k plateným aplikáciam zadarmo, respektíve výhodnejšie a s týmito tipmi sa teraz s vami podelíme.

 

Amazon App of the Day

Amazon Appstore je zabudnutý malý brat obchodu Google Play, v ktorom sa takisto nachádzajú Android aplikácie. Ak máte účet na Amazone (jeho vytvorenie je rýchle a jednoduché) stačí otvoriť v smartfóne aplikáciu Amazon Appstore a hneď na úvodnej obrazovke uvidíte jednu platenú aplikáciu „App of the Day“, ktorá je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Každý deň tam nájdete inú aplikáciu alebo hru a pre jej inštaláciu na ňu stačí kliknúť.

Drobný problém je ale v tom, že aplikácia Amazon Appstore sa nenachádza v Google Play a nainštalovať si ju budete musieť prostredníctvom inštalačného .apk súboru priamo z Amazonu. Ten stiahnete z tohto odkazu, v nastaveniach povoľte inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov a nainštalujete Amazon Appstore. 

appstore_amazon_instalacia amazon_appstore_instalacia

AppGratis

Ak vám jedna aplikácia a navyše z Amazonu nevonia, tento nástroj sa vám páčiť bude. Každý deň minimálne jedna platená aplikácia a alebo hra k dispozícii zadarmo a niekedy sa jedná o naozaj skutočné skvosty a prémiové tituly. Niektoré aplikácie prostredníctvom tohto nástroja však nebudú mať nárok na aktualizáciu. Každopádne sa ale jedná o skvelú aplikáciu.

aplikacie_zadarmo_2 aplikacie_zadarmo_1 aplikacie_zadarmo

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imediapp.appgratisv3″]

 

AppSales

Aj keď táto aplikácia neponúkne ostatné aplikácie priamo zadarmo, má za úlohu vyhľadávať zľavy, ktorých je ale podstatne viac ako dočasných „free“ titulov. Medzi jej výhody patrí možnosť nastavenia notifikácií pre konkrétne aplikácie, po ktorých túžite. Akonáhle sa objavia za zvýhodnenú cenu, AppSales vás na to upozorní. Zľavy môžete samozrejme filtrovať alebo zdieľať s priateľmi.

androidportal(027)

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales“]

Ste ochotní za kvalitné aplikácie alebo hry zaplatiť pár eur alebo vždy hľadáte „inú cestu“ ako ich získať?